Артикул:
21333

Постільна білизна Tivolyo Home NEW JACQUARD LACIVERT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 366 бали. Ваш кошик буде загальним 366 бали який можна перетворити на ваучер на 366,00 грн.

7 333,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна Tivolyo Home NEW JACQUARD LACIVERTот відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з жаккарда і сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Постільна білизна та покривала з жаккарда завжди виглядають красиво і розкішно в порівнянні з аналогами. Жакардова тканина зєднує в собі кілька видів плетіння ниток з різних матеріалів, але складові єдине полотно. Склад матеріалу може бути різним - як з бавовняних і лляних ниток, так і з шовкових і вовняних волокон, а також ниток змішаного виду. Завдяки техніці складного переплетення «на виході» виходить зносостійкий матеріал багатобарвним гами з унікальним рельєфним візерунком. Завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, жакардова тканина отримала широку популярність, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку.

Турецький виробник Tivolyo Home давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль і високе якість продукціі.Іспользованіе виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна Tivolyo Home NEW JACQUARD LACIVERT ви можете в нашому магазині під замовлення. Середній термін очікування від 1 тижня до місяця. Але час очікування варто того. Краса і елегантність даного комплекту досягаються трудомістким процесом виробництва. Інтернет-магазин Sweet Home завжди радий запропонувати ексклюзивне постільна білизна, щоб ви могли радувати себе і близьких комфортними відчуттями від сну і відпочинку.

Чудовий комплект представлений в нашому магазині в розмірі «Євро», і ось його комплектація:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт. ,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Жакардова постільна білизна дуже довговічне, і його стійкість до прання і тривала мякість, заслуговують кращі похвали. І ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  • Температури води при пранні жакардових комплектів повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • Також використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для такого білизни, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить жакардові вироби можна тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваш новий жакардовий комплект буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Купити комплект постільної білизни Tivolyo Home NEW JACQUARD LACIVERT за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21333

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Spring
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі оригінальний комплект постільної білизни турецького виробництва Cotton Box Rihanna. Зроблено комплект з тканини ранфорс, на основі турецького бавовни. Красивий малюнок з геометричною абстракцією...
Постельное белье TAC  Tulin ранфорс
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від відомого турецького виробника, виконане з мякого ранфорса і прикрашене красивими квітами. Висока якість і незабутня мякість. Таким постільною ви легко зможете порадувати і себе і ваших...
TAC  DIGITAL  Kastela gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове поєднання чорного і золотого відтінків в новому постільній білизні від торгової марки Tac Digital Kastela gold . Постільна зроблено з мякого сатину високої якості, щоб Ви і Ваші близькі могли насолодитися...
Постельное белье Le Jardin 3D GREY
rating 0 відгуків
2 796,00 грн
Пропонуємо Вам оригінальний комплект постільної білизни високої якості і приємною мякості. Зроблений з бавовняної тканини ранфорс, цей комплект прослужить вам довгий час, а обємний 3D-малюнок прикрасить вашу спальню....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти