Артикул:
21852

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча пятсот вісімдесят чотири

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 181 584 від найвідомішого турецького виробника . Бренд багато років залишається престижним, широке коло споживачів віддають перевагу товару даної марки. А все завдяки випуску якісної продукції, яка має європейську сертифікацію, відповідає всім нормам і вимогам. Комплект складається з 100% бавовни, тканина виконання - сатин лайт. Постільна білизна представлено в класично чоловічий забарвленням - присутні відтінки коричневого, молочного та благородного сливового кольору. За основу в простирадлі і наволочках взяти молочний колір, на поверхні шоколадними лініями створений картатий візерунок. Підодіяльник однотонний, сливовий, по всьому полотну, на тон світліше, виконані лінії, що також формують велику клітку. Такий набір постільної білизни створює особливий стиль, вносить зухвалість в інтерєр, підкреслює характерність властиву тільки для чоловіків. Упакований текстиль в подарункову коробку від виробника.

Кращий день в житті кожної людини, коли прокидаєшся відпочив і повним сил. Щоб здійснити таку мрію, часом досить лише придбати якісну постільну білизну, яке подарує комфорт і затишок, як самому власнику, так і його дому. Пропоноване сатинову білизну безсумнівно задовольнить побажання свого володаря, адже наділене чудовими якостями.

Сатин лайт - досить щільна і міцна тканина, досягнутий був такий результат за рахунок певного способу виробництва - численне переплетення кручених ниток, що піддаються особливій обробці. Це ж забезпечило і високу зносостійкість, текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. За складом матеріал повністю екологічний і натуральний, безпечний у використанні, гіпоаллергенін. Виключені появи пошкоджень на шкірі, підходить для користування дітьми.

На дотик тканина дуже мяка, має шовковисту, гладку структуру, тому його часто плутають з натуральним шовком. Поверхня має приємний глянцевим блиском, а з внутрішньої сторони є легка шорсткість, яка забезпечує міцне зчеплення з матрацом, дозволяючи не сповзати з ліжка при ерзанье.

Теплопровідність і гігроскопічність дають можливість використовувати комплект постільної білизни як взимку, так і влітку. У холодні ночі тепло зберігається, а в спеку - зайва волога абсорбується і виводиться назовні, тим самим дозволяючи тілу охолоджуватися.

Догляд за текстилем дуже простий. Для чищення білизни досить прати у пральній машині з миючими засобами, сушка рекомендується в природних умовах, в распрямления вигляді. Після багаторазового прання постільну білизну залишається в колишньому вигляді, так як стійке до деформацій, вигоряння і линьки.

Купити чудове постільна білизна можна в нашому інтернет-магазині, з оптової та роздрібної ціни. Найнижчі ціни на просторах інтернету, що обовязково зробить покупку ще більш приємною. Порадуйте себе і дорогих людей, такий подарунок завжди буде доречний.

Деталі товару
21852

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box JUNIOR PLAME MAVİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Cotton Box JUNIOR PLAME MAVİ ідеально підійде для спальні хлопчиків. Зроблено постільна з мякої тканини ранфорс високої якості. Сон і відпочинок на цей постільний подарує вашим дітям приємні...
КПБ Arya Ранфорс Sailor
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий полуторний комплект постільної білизни Sailor зшитий відомим виробником текстильної промисловості Arya. Виробник постарався зробити все так, щоб Ви могли купити постільна білизна високої якості. Для пошиття...
TAC  3D saten  Butterflies mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набори постільної білизни Butterflies mavi виконані з малюнками різнокольорових яскравих метеликів. Дуже миле і зворушливе, приємне на дотик білизна від фірми ТАС. У комплект входять простирадло, підодіяльник і дві...
ARYA_satin_Katsumi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Постільна білизна від турецького виробника ARYA приємно здивує Вас мякістю сатину і оригінальним малюнком, виконаним в японському стилі. Купити такий комплект постільної білизни - доповнити інтерєр Вашої спальні...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти