Артикул:
21264

Постільна білизна KRISTAL Delbin mavi

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Delbin mavi від популярного бренду родом з Туреччини. Текстиль відповідає високим критеріям якості і користується великим попитом у покупців. Продукція на 100% складається з бавовняного волокна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Дизайн комплекту виконаний в стилі печворк і поєднує в собі тканини з різним принтом. Білизна виконано в ніжній гамі білих, сірих і бузкових квітів. Поверхня прикрашена орнаментом і ніжною квітковою композицією, яка нагадує про сонячне літо і створює теплу атмосферу. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Пропоноване постільна білизна володіє прекрасними споживчими властивостями і здатне задовольнити найвибагливіших споживачів. Натуральний склад є безпечним і гіппоалергенна. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тіло вільно насичується киснем, це сприяє правильної регенерації клітин і виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється фізіологічна рідина швидко абсорбується і ліквідується. Матеріал здатний підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати оптимальний теплообмін. Білизна забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну і відпочинку.

Ранфорс по суті є поліпшеним варіантом бязі. Щільність матеріалу вище, при цьому поверхня гладенька і ніжна. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві довгих бавовняних волокон, які піддаються додаткової обробці. Виріб міцне й довговічне з красивою мякою текстурою.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і легко стирається в пральній машині. Перед першим використанням рекомендується прополоскати білизну в холодній воді, наступні прання здійснювати при температурі 40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну слід на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні, попередньо слід добре розрівняти поверхню. Текстиль не мнеться під час використання і легко прасується в разі потреби. Білизна з ранфорса зберігає свій привабливий зовнішній вигляд форму і корисні якості навіть через 250 прань.

У нашому інтернет магазині пропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб, за приємними цінами. Текстиль порадує всіх членів сімї і стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Комплект білизни, це прекрасний подарунок для близьких родичів і друзів. Виріб не виходить з моди і не втрачає своєї актуальності. Презент характеризується універсальністю, його можна піднести чоловікові і жінці з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
21264

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Люкс Nantes
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Неперевершена постільна білизна ARYA жаккард Люкс Nantes з весняними квітами зробить спальню затишною і подарує чудовий настрій. Краса і ніжний блиск тканини створюють чарівну теплоту , яка буде довго радувати...
Комплект постільної білизни First Choice S-54
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільна білизна від відомого турецького бренду First Choice S-54 в шикарному сіро-білому кольорі. Комплект виконаний з високоякісного сатину. На такій постільній білизні Ваші сни будуть...
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно шукайте і хочете купити постільна білизна з відмінною якістю? Тоді комплект постільної білизни First Choice ranforce WAVE створений для Вас. Красиві хвилі підійдуть до спальної кімнати в класичному стилі і стилі...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти