Артикул:
21942

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Marisol lacivert

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Гарний комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Marisol lacivert з яскравим екзотичним малюнком, це відмінний спосіб прикрасити спальню і свою улюблену ліжко. З таким комплектом ваша кімната наповниться затишком, а сон і відпочинок заграють новими відчуттями від чудової мякості сатину.

Турецький виробник TAC використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на цьому чудовою постільній білизні . Завдяки спеціальній обробці тканина сатин має високу мякість, щільність і міцність, а також ефект шовку, з легким блиском. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини, створюючи химерний і оригінальний малюнок з приємною забарвленням нагадує мальовничі глибини Середземного моря.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Marisol lacivert ви можете в нашому інтернет-магазині, скориставшись зручною формою замовлення в один клік, що значно економить час. А наші менеджери завжди готові дати розгорнуту відповідь, за наявністю, умов оплати і доставки. Доставка здійснюється по всій Україні, будь-транспортною компанією, в середньому термін доставки 2 3 дні з моменту оплати або передоплати замовлення.

Комплект білизни Marisol стане хорошим придбанням для кожного покупця, хто цінує якість, натуральність та чудовий зовнішній вид. Безсумнівно, сон і відпочинок на такій білизні принесуть Вам гарний настрій і заряд бадьорості на цілий день, а оригінальний малюнок наповнить спальню особливою атмосферою. Даний комплект представлений в одній забарвленням і одному розмірі «Євро», в комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Фірмова упаковка від виробника , виконана з щільного картону, вбереже постільна від будь-яких пошкоджень. І стане відмінною основою для подарунка близьким і рідним.

Щоб даний спальний комплект прослужив довше, ми рекомендуємо дотримуватися вимог зазначених на бирці від виробника. Прати краще в прохолодній воді, з використанням якісних порошків для кольорової прання і сприятливих ополаскивателей. Гладити або не прасувати постільну, це на ваш вибір. Бавовняна тканина завдяки своїй структурі і щільності практично не мнеться, досить його рівномірно розвісити і дати висохнути. Якщо ж гладити, то тільки не сильно гарячою праскою. Дотримуючись цих стандартних правил, ваше постільна білизна з сатину буде радувати своєю мякістю і красою тривалий час.

Інтернет-магазин sweet-home.com.ua радий запропонувати кожному покупцеві якісний турецький текстиль на будь-який смак і достаток. Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками і фабриками, надаючи нашим покупцям кращий вибір текстилю. Комплект білизни TAC DIGITAL SATEN Marisol lacivert можна купити оптом і в роздріб за доступною ціною, тільки в нашому магазині. Також до даного комплекту можна купити подушки і обділяє, як турецького, так і вітчизняного виробництва.

Деталі товару
21942

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC SATEN  LINUS  lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарне постільна білизна TAC SATEN LINUS lila з унікальним дизайном - подарувати королівський сон і відпочинок. Виконано з високоякісного сатину, мякого, міцного, гладкого, з шовковим блиском. Витримує...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Spring
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі оригінальний комплект постільної білизни турецького виробництва Cotton Box Rihanna. Зроблено комплект з тканини ранфорс, на основі турецького бавовни. Красивий малюнок з геометричною абстракцією...
Love You Детский комплект  td 041
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінний комплект постільної білизни для активних хлопчиків від торгової марки Love You. Зроблений з мякого сатину і прикрашений зображенням героя коміксів Спайдер-мен, він безсумнівно сподобається дітлахам. Сатин...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти