Артикул:
21283

Білизна постільна дитяча KRISTAL Sleepy cats somon

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 33 бали. Ваш кошик буде загальним 33 бали який можна перетворити на ваучер на 33,00 грн.

672,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 100 х 150

Підковдра 100 х 150

Наволочка 35 х 45 х 1

Наволочка 45 х 45 х 1

Комплект постільної білизни для дитячого ліжечка KRISTAL Sleepy cats somon від преміального турецького виробника. До складу білизни входить 100% бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений за допомогою новітнього обладнання з використанням безпечних екологічно чистих барвників. Ніжний дизайн білизни, в спокійних кольорах, прекрасно впишеться в інтерєр дитячої кімнати. Комплект пошитий з тканин компаньйонів, простирадло прикрашає малюнок у вигляді квіточок, на підодіяльнику і наволочці зображені милі кошенята. Білизна красиво запаковано в упаковку від виробника.

Дитяча шкіра особливо чутлива і ніжна вимагає особливого догляду і турботи. Пропоноване білизна пошито з нового різновиду бавовняної тканини, яка володіє мякою і гладенькою поверхнею. Легке і ніжне білизна подарує тільки приємні тактильні відчуття і забезпечить максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Головною особливістю ранфорса, є те, що для його виготовлення використовують скорочення бавовняні нитки. Таким чином, текстиль наділяється підвищену міцність і довговічність.

Білизна відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки, не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Текстиль антістатічен, що позитивно позначається на серцево - судинній системі. Бавовняна поверхню прекрасно вбирає вологу і пропускає повітря. Тіло не буде паритися, а виділяється волога швидко виводиться назовні, зберігається відчуття сухості. Комплект підійде для всесезонного використання, в спеку виріб порадує легкої прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Текстиль простий у використанні і не вимагає додаткового догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна або ручне прання. Рекомендована температура води становить 30 - 40 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби. Сушити дуже гарне в провітрюваному місці, попередньо розпрямивши поверхню. Ранфорс славиться своєю зносостійкістю, білизна збереже свою привабливість форму і фізичні показники, навіть через довгі роки активної експлуатації.

Придбати високоякісне дитяче постільна білизна за доступними цінами можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним подарунком для молодих батьків з приводу і нагоди, будь то виписка з пологового будинку, День народження або Новий рік. Презент відрізняється своєю затребуваністю і актуальністю, постільна білизна завжди в нагоді і буде використовуватися.

Деталі товару
21283

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Debora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни, який просто створений для максимального комфорту і гарного настрою. Порадуйте себе справжнім турецьким якістю, мякістю сатиновою тканини і кращими відчуттями від сну і відпочинку....
komplekt-postelnogo-belya-pike-tivolyo-home-baby-family
rating 0 відгуків
4 349,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home Baby Family + покривало pike в ліжечко. Він зроблений турецьким виробником з кращої сатиновою тканини на основі бавовняного волокна. Виріб зроблено дуже...
Постільна білизна Valeron Pike Larkin Gold
rating 0 відгуків
19 666,00 грн
Після довгого дня хочеться разлечься на шикарних присутніх і відмінно виспатися. Постільна білизна Valeron Pike Larkin Gold забезпечить комфортний відпочинок і сон Вам і Вашим близьким. Турецький виробник подбав...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти