Артикул:
13589

Постільна білизна Tivolyo Home Family + покривало pike

Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home Baby Family + покривало pike в ліжечко. Він зроблений турецьким виробником з кращої сатиновою тканини на основі бавовняного волокна. Виріб зроблено дуже якісно і з турботою про комфорт малюка. У комплекті чотири предмети і та покривало. Ви можете купити постільну білизну оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 217 бали. Ваш кошик буде загальним 217 бали який можна перетворити на ваучер на 217,00 грн.

4 349,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Розовый
  • Синий
  • Бежевый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 170

Наволочка - 35 х 35

Наволочка - 40 х 40

покривало pike - 100 х 150

Набір постільної білизни Tivolyo Home Family + покривало pike в дитяче ліжечко. Текстиль пошитий з мякого сатину на основі 100% натурального екологічно чистої бавовни. Турецький виробник подбав про високу якість і безпеку білизни. Комплект виконаний в ніжному відтінку кольору слонової кістки, поверхня прикрашена вишивкою у вигляді забавної сімейки ведмежат. Вишивка виконана в рожевому, блакитному і коричневому кольорі на вибір. Текстиль комплектується в презентабельну картонну коробку з фірмовим логотипом.

Дитяча шкіра особливо чутлива і ніжна, вимагає особливого догляду. Пропоноване білизну можна використовувати з перших днів життя малюка. Склад не викликає алергії і подразнень. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на серцево - судинної і нервової системи. Пориста структура вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться. Білизна здатна адаптуватися під навколишнє середовище. Влітку поверхня подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися.

Сатин - це тканина подвійного плетіння, зовнішня сторона гладенька з благородним блиском, а внутрішня матова і шорстка. Завдяки цьому білизна надійно фіксується і не ковзає під час використання. Текстиль практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно.

Сатинова тканина славиться своєю міцністю і зносостійкістю, білизна просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Навіть після 300 циклів машинного прання комплект збереже свій привабливий новий зовнішній вигляд. Це особливо актуально, адже діти часто брудняться. Прати виріб рекомендується при температурі води 30-40 градусів з використанням нейтральних миючих засобів. Попередньо білизна слід вивернути навиворіт і прати окремо від кольорових речей. Сушити текстиль слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. При необхідності поверхню можна проутюжить теплою праскою зі зворотного боку.

Купити прекрасне дитяче постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступною ціною. Постільна білизна, це чудовий подарунок для молодих батьків і їх малюка. Здоровий сон запорука гарного самопочуття всієї родини. Текстиль можна подарувати з приводу і нагоди, будь то виписка з пологового будинку, День народження або Новий рік. Виріб точно стати в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
13589

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You жаккард  2-25
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Love You з жаккардової тканини - це справжня окраса Вашої спальні. Оригінальний малюнок, приємний сріблястий відтінок і чудова мякість додадуть Вам гарного настрою на цілий день....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ella
rating 0 відгуків
6 796,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ELLA від відомого турецького виробника. Оригінальний малюнок прикрашає мяку шовкову тканину, простирадло зроблена з сатину на основі кращого...
TAC  ranforce  Armina mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дивовижного постільної білизни з ранфорса Tac Armina mavi в бежевих тонах з цікавими малюнками однозначно освіжить спальну кімнату і додасть в неї комфорту. Постільна пошито з високоякісної тканини, яка...
Комплект постільної білизни ARYA Шовк Однотонний Lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Незвичайний ліловий колір на шовковій тканині - гарантований ошатний ефект в обстановці спальні. Тканина переливається і блищить, вона гладка і дуже приємно торкається до тіла. У такій прохолодною ліжку з задоволенням...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-pike-tivolyo-home-baby-family komplekt-postelnogo-belya-pike-tivolyo-home-baby-family
rating 0 відгуків
4 349,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home Baby Family + покривало pike в ліжечко. Він зроблений турецьким виробником з кращої сатиновою тканини на основі бавовняного волокна. Виріб зроблено дуже...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти