Артикул:
21284

Білизна постільна дитяча KRISTAL Happy baby mavi

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 100 х 150

Підковдра 100 х 150

Наволочка 35 х 45 х 1

Наволочка 45 х 45 х 1

Набір постільної білизни KRISTAL Happy baby mavi для дитячого ліжечка. Білизна турецького виробництва ідеально поєднує в собі доступність і висока якість. До складу продукції входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Малюнок нанесений на новітньому обладнанні набивним способом. Біла поверхня прикрашена симпатичними малюнками у вигляді зайчика мандрівного на своєму рожевому автомобілі. Білизна стане прекрасним доповненням інтерєру дитячої для дівчинки. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Пропоноване виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Пориста структура бавовни легко пропускає повітря, дозволяючи шкірі насичуватися киснем в повній мірі. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується. Виріб не накопичує статичну електрику і пил, це позитивно впливає на серцево - судинну і нервову систему. Текстиль не викликає подразнень і алергічних реакцій, навіть на самій ніжній дитячій шкірі.

Ранфорс володіє прекрасними споживчими характеристиками, постільна білизна з цього матеріалу здатне прослужити близько 10 років, зберігши свою привабливість і властивості. Для виробництва використовують кручені бавовняні нитки. Завдяки цьому, щільна і міцна тканина має дивно мякою і ніжною поверхнею.

Виріб не доставить особливих турбот в побуті, білизна просто в догляді його можна прати в пральній машині при температурі води 30 - 40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без барвників і відбілювачів. Сушити виріб слід в распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Поверхня легко прасується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо і охайно.

Купити чудовий комплект постільної білизни для дівчинки можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують. Модель стане прекрасним вибором для власної дитини і хорошим варіантом універсального подарунка для друзів і родичів. Такий презент обовязково порадує молодих батьків і їх малюка. Текстиль не має термінів придатності і не вийде з моди. Це завжди потрібна і затребувана річ, яку можна подарувати з нагоди виписки з пологового будинку, Дня народження і з будь-якого іншого приводу і нагоди.

Деталі товару
21284

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Sambre
rating 0 відгуків
2 055,00 грн
Чудове постільна білизна TAC Ranforce Sambre з великим синім візерунком у вигляді квітів і листя на бежевому тлі стане прикрасою Вашої спальні. Виконано з натуральної бавовни високої якості, мяке, міцне, відмінно...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Дао Си
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний комплект постільної білизни, оформлений в чорно - білій колірній гамі, прикрасить Вашу стильну спальню. Постільна білизна виконано з мікрофібри, неймовірно мяке і приємне на дотик, відмінно пропускає...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Beatrice Pink
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 346,05 грн 5 113,00 грн
Ексклюзивний комплект постільної білизни від торгової марки Arya виконане в жаккардовом плетінні з натуральної бавовни виглядає чудово. Приємний рожевий відтінок і великі квіти прикрасять інтерєр будь-якої спальні і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти