Артикул:
21090

Постільна білизна TAC ranforce Carmela

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого комфортного сну і відпочинку ми раді запропонувати Вам чудове постільна білизна TAC ranforce Carmela від одного і найвідоміших турецьких виробників. Ця яскрава модель представлена в оригінальній забарвленням і доповнена великим, красивим і якісним малюнком.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Даний комплект виконаний в приємних сірому відтінку. Поєднання білого і сірого кольорів, дозволить вам створити у вашій спальні спокійну, розслаблюючу і затишну обстановку. Стильний орнамент з фігур буде легко поєднуватися з будь-якими меблями і інтерєром. Завдяки технології нанесення малюнка, натуральні барвники міцно закріплені в волокнах тканини, що забезпечує стійкість до втрати кольору навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна TAC ranforce Carmela з мякого і міцного ранфорса, можна в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має розмір «Євро», і в його комплектацію входить:

  • простирадло 240 х 260
  • підодіяльник 200 х 220
  • наволочки 50 х 70 - 2 штуки

це постільна білизна від фабрики ТАС, чудове і затишне варіант для комфортного сну і відпочинку. При цьому стильно виглядає і виконаний на високому рівні якості

Рекомендації та поради по догляду за постільною білизною з ранфорса. Щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з натуральної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ця тканина стійка до деформації і зімяту.

Постільна білизна TAC ranforce Carmela можна оптом і в роздріб. Наш інтернет-магазин завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
21090

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-zhakkard-nobel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home жаккард Nobel від турецького виробника, зроблений з мякої і міцної жаккардової тканини, прикрашений красивим малюнком і має приємний золотистий відтінок. З таким...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Belinda
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Соковита зелень і тропічні квіти надзвичайно прикрашають комплект постільної білизни. Здається, в повітрі витають аромати свіжості на тлі запашної природи. З таким постільною білизною сон буде міцний і здоровий. А...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-magic
rating 0 відгуків
3 710,00 грн
Пропонуємо відмінний полуторний комплект постільної білизни Tivolyo Home Magic , який стане відмінним подарунком для тінейджерів. Турецький виробник використовував мяку сатинову тканину, щоб Ваша дитина могла...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти