Артикул:
13834

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Magic

Пропонуємо відмінний полуторний комплект постільної білизни Tivolyo Home Magic , який стане відмінним подарунком для тінейджерів. Турецький виробник використовував мяку сатинову тканину, щоб Ваша дитина могла насолодитися комфортним сном і відмінним відпочинком. Подарункова упаковка. Ви можете придбати постільну Tivolyo Home оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 185 бали. Ваш кошик буде загальним 185 бали який можна перетворити на ваучер на 185,00 грн.

3 710,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон надзвичайно важливий для життя і здоровя людини. Під час відпочинку всі органи і системи розслабляються і відновлюються, виробляються клітини імунітету. Ось чому так важливо забезпечить максимальний комфорт під час сну. Незважаючи на широкий асортимент сучасного ринку, постільна білизна з натуральної сатину продовжує займати лідируючі місця за попитом. Така любов і відданість споживачів обумовлена чудовими властивостями і якостями матеріалу.

Пропонований комплект постільної білизни Tivolyo Home Magic пошитий з сатину де люкс на основі 100% натурального бавовняного волокна. Модель має неабиякий яскравий дизайн і точно припаде до душі тінейджерам. Текстиль пошитий з тканин компаньйонів, наволочка і простирадло салатового кольору, а підодіяльник і друга наволочка прикрашені насиченим принтом в стилі екзотичних тропіків. Білизна стане яскравим доповненням будь-якого інтерєру спальні, наповнивши атмосферу свіжістю і урочистістю. Поставляється комплект в подарунковій упаковці від виробника.

Виріб відповідає високим критеріям якості та безпеки. Текстиль не викликає алергії і подразнень навіть на найніжнішою і чутливій шкірі. Малюнок нанесений з використанням Digital technology за допомогою високоякісних екологічно чистих барвників. Малюнок виглядає бездоганно і зберігає свій зовнішній вигляд протягом довгих років експлуатації. Білизна має високу гігроскопічність і повітропроникність. Завдяки цьому підтримується оптимальний тепловий баланс в будь-який час року. Поверхня виробу мяка і ніжна з благородним атласним блиском.

Текстиль характеризується міцністю і стійкістю до частих прання. Білизна не вимагає спеціального догляду, забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, без відбілювача і барвників. Перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді. Сушити текстиль слід на відкритому повітрі або в провітрюваному місці, уникаючи прямих джерел тепла. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони, теплою підошвою праски.

Пропонований комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Білизна стане чудовим придбанням в власний будинок. Роблячи покупки для себе, згадайте про родичів і друзів адже текстиль, є універсальним подарунком на всі випадки життя. Високоякісний комплект постільної білизни можна подарувати на День народження, Новий рік і по будь-якій іншій урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
13834

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Digital Brasilia Yesil
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Saten Brasilia Yesil виглядає дуже красиво і виконано в іспанському стилі, з яскравими і великими квітами. Таким комплектом Ви безсумнівно прикрасите свою спальню. Постільна білизна...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-magic komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-magic
rating 0 відгуків
3 710,00 грн
Пропонуємо відмінний полуторний комплект постільної білизни Tivolyo Home Magic , який стане відмінним подарунком для тінейджерів. Турецький виробник використовував мяку сатинову тканину, щоб Ваша дитина могла...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти