Артикул:
19900

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто сімдесят одна тисяча пятсот сімдесят-три

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто сімдесят одна тисячі пятсот сімдесят три, турецького виробництва, чия продукція полюбилося споживачам розумним співвідношенням доступності і високої якості. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання сатин-лайт. Комплектується набір в красиву упаковку від виробника. Ніжна постільна білизна виконано в біло-рожевому кольорі, поверхня декорована витонченими розсипами кольорів. Такий комплект стане прикрасою будь-якого інтерєру, допоможе створити невимушену, романтичну атмосферу. На такому ліжку будуть снитися дійсно солодкі сни, а відпочинок проходити повноцінно. Постіль завжди буде виглядати нарядно і красиво, дозволяє обійтися без зовнішнього покривала, це дуже зручно і практично, ліжко виглядає доглянуто і охайно.

У своєму будинку цінується, перш за все, комфорт і затишок, для їх створення важлива кожна деталь. Якісна постільна білизна забезпечить комфортний, здоровий сон і відпочинок. Представлене білизна з сатину - це щільна бавовняна тканина, яку отримують шляхом переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Завдяки цьому, поверхня має красивий шовковистий блиск. Основа у матеріалу шорстка, це запобігає ковзанню і сповзання білизни з ліжка.

Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі, запобігає появі потертостей на тілі. Білизна добре пропускає повітря і має високий ступінь гігроскопічності. Шкіра завжди буде дихати, а зайва волога швидко абсорбується і виводитися назовні. Ще однією чудовою властивістю, є здатність текстилю підлаштовуватися під навколишнє температуру, влітку воно буде дарувати прохолоду, а взимку - зігрівати і утримувати тепло. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Текстиль простий у використанні і в догляді, досить звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів . Рекомендована температура води 40-60 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах, стійкий до сонячних променів і механічних пошкоджень. Поверхня важко сминаемости, не вимагає постійної глпжкі, це значно економить час і сили домогосподарок. Матеріал цінуватися за свою міцність і зносостійкість, комплект прослужить довгі роки активної експлуатації, не втративши своєї первісної привабливості і форми.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Це вигідне придбання в свій будинок, яке буде радувати якістю і чудовими властивостями. Комплект постільної білизни відмінний подарунок, який відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Такий презент можна подарувати як близьким родичам, так і друзям. Володар буде захоплений його унікальними якостями, а досконалий дизайн, наповнить спальню безтурботністю і весняною свіжістю.

Деталі товару
19900

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Батерфляй
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни, прикрашений ніжно кремовими квітами і різнокольоровими метеликами, внесе в спальню свіжість і чудовий настрій. Обємні квіти виглядають чудово, здається, можна відчути їх ніжні...
Комплект постільної білизни First Choice Buket
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Buket . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Комплект постільної білизни First Choice Carmina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Carmina . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти