Артикул:
19540

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Diamond Mint

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 323 бали. Ваш кошик буде загальним 323 бали який можна перетворити на ваучер на 323,00 грн.

6 468,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало 230х260

Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70-4 штуки

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box Diamond Mint, виробництва Туреччини, складається з 100% натурального бавовняного волокна, тканина виконання - сатин. Торгова марка зарекомендувала себе дуже високо серед споживачів, високоякісним і красивим текстилем. Виріб комплектується в фірмову, подарункову упаковку. Текстиль має вишуканий дизайн. Виконано в відтінках блакитного, а також прикрашене чудовою геометричній вишивкою. Доповнить і завершить різну дизайнерську задумку, стане його прикрасою. Перетворить ліжко в справжнє королівське ложе, створить атмосферу тепла і домашнього затишку.

Постільна білизна з сатину славиться вишуканим зовнішнім виглядом, довговічністю і чудовими властивостями. Використання високоякісного натурального, екологічно чистої сировини, робить поверхню безпечної і гіпоалергенної. Такий текстиль рекомендований для використання людям з усіма типами шкіри і дітям.

Поверхность білизни дуже мяка, шовковиста з блиском, по відчуттях дуже схожа з натуральним шовком. Однак має шорстку основу, що є перевагою, адже таке завантажені речі ще не соватися і сповзати з ліжка. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно позначається на всьому організмі. Має високу гігроскопічність і повітропроникність, що дозволяє створити максимально комфортні умови для сну. Виріб підійде для використання як влітку, так і взимку, адже має функцію терморегуляції. У холодну пору постільна зігріє і утримає тепло, а в спеку - подарує освіжаючу прохолоду, буде підтримувати природний баланс тепла тіла.

Комплект простий в догляді, відмінно переносить часті машинні прання. Перший раз рекомендується прати при температурі 40 градусів, в подальшому можна використовувати більш гарячу воду. Добре сохне в природних умовах, стійкий до сонячного світла, вигоряння і линьки, також зберігає рівну поверхню. Практично не вимагає прасування. Навіть після багаторазового використання, білизна збереже свій привабливий первозданний зовнішній вигляд, кольору і форму.

Купити пропоновану продукцію оптом чи вроздріб, можна в нашому інтернет магазині. Це вигідне придбання в свій будинок, який порадує всіх членів сімї. Елітне постільна є шикарним, дорогим подарунком для близьких друзів і родичів. Його можна подарувати на ювілей, День народження, Весілля або Новий рік. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Стати в нагоді в кожному будинку, буде радувати довгі роки своєю красою і практичністю.

Деталі товару
19540

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Саламандра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В інтернет магазині Sweet Home нову постільну білизну з мікрофібри (мікроволокно). Чудовий комплект в стилі модерн прекрасно виглядатиме у Вашій спальні. Приємна мікрофібра - це нововведення в світі постільної...
КПБ  Blumarine Solo pudra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішний комплект постільної білизни Blumarine Solo pudra від турецького виробника - надати витончений вид Вашому ліжку, подарувати натхнення і красу. Пастельний колір і ніжна мереживна обробка роблять це...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти