Артикул:
18983

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Diamond Pudra

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 323 бали. Ваш кошик буде загальним 323 бали який можна перетворити на ваучер на 323,00 грн.

6 468,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало 230х260

Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70-4 штуки

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box Diamond Pudra, від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Виготовлений у відповідності з європейськими санітарними нормами високої якості і безпеки. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - сатин. Виріб комплектується в презентабельну фірмову упаковку. Ніжний комплект поєднує в собі два основних кольори: рожевий і білий, ексклюзивністю даного комплекту є те, що є присутнім витончена вишивка. Покривало в тон постільної має картату простежкой, яка додає особливого шарму. Білизна доповнить будь-який інтерєр, особливо підійде для романтичних натур. Ліжко завжди буде виглядати бездоганно, радуючи своїм виглядом і піднімаючи настрій всім домочадцям.

Постільна є одним з найбільш затребуваних предметів домашнього текстилю. Це й не дивно, адже сон - невідємна частина життя кожної людини. Завдяки своїм чудовим властивостям, сатин використовують для пошиття елітної постільної білизни. Це екологічно чистий продукт, який не викликає алергію і подразнень на шкірі, є повністю безпечним для використання.

Мяка, шовковиста структура, дуже приємна на дотик, нагадує натуральний шовк, а також володіє ще деякі переваги. Справа в тому, що у сатину гладка і ковзна сторона перебувати тільки з лицьової частини, виворіт - шорстка. Завдяки цьому, білизна ідеально лягає на ліжко, створюючи рівну поверхню, не совається і не зїжджає з ліжка. Білизна не мнеться і на ньому не зявляються катишки.

За рахунок високої щільності переплетення ниток, постільна має високий ступінь зносостійкості і міцності. Купівля такого текстилю, це вигідне капіталовкладення на майбутнє. Адже комплект прослужить довгі роки, зберігши свій первинний зовнішній вигляд.

Білизна має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Воно абсорбує на себе зайву вологу і не дає тілу паритися. Поверхня не накопичує статичну електрику, що позитивно позначається на якості відпочинку. Серцево-судинна система відновлюється, адже на неї не діє постійний подразник, у вигляді слабких електричних розрядів.

Виріб простий у використанні і в догляді. Незважаючи на свою ніжність, добре переносить часті машинні прання. Для збереження привабливості вишивки, рекомендовано використовувати дбайливий режим і мякі миючі засоби. Добре сохне в природних умовах, зберігаючи рівність поверхні, завдяки чому, не потребує прасування, що економить час і сили в побуті.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це не тільки корисне придбання в сімю. Набір постільної - це дорогий і завжди бажаний подарунок, який підійде всім, починаючи від колег по роботі і закінчуючи близькими родичами.

Деталі товару
18983

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Vulg
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове дитяче постільна білизна від турецької торгової марки і виробника Arya. Приємний жовтий відтінок, мякий сатин і простий мультяшний малюнок неодмінно сподобаються Вашій дитині. Постільна легко стирається і...
TAC DELUX SATEN  RİBBON Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити витончене постільна білизна TAC DELUX SATEN RİBBON Kahve від турецького виробника - подарувати красу і комфорт на довгі роки. Виконано з натуральної бавовни, гладке, повітряне, міцне, екологічно чисте, з...
Комплект постільної білизни Сатин з мереживом, TF B 0003
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни з сатину з мереживом - внести яскраву деталь в інтерєр спальні і створити затишну атмосферу. Сатин високої якості, міцний, мякий, відмінно пропускає повітря і зберігає тепло....
Комплект постільної білизни Love You сатин "Звичай"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Комплект Love You сатин "Звичай" виконаний в поєднанні зебровой і леопардового забарвлень світло-сірого кольору. Права половина лицьової сторони підодіяльника леопардового забарвлення, ліва - зебровой. Права...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Потяг"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Забарвлення цього постільної білизни буде завжди Вас радувати! Лицьова поверхня підодіяльника декорована великими біло - рожевими ліліями. Зворотний бік підодіяльника і простирадло білі. Дві наволочки білого кольору...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Пишність"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо затишок і спокій вже живуть у вашій спальні, залишилося додати навколишнього оточення трохи розкоші і шику. Постільна білизна Love You сатин "Пишність" з незвичайними квітами з фантазій дозволить забути про...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти