Артикул:
22311

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Gileza

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Доповніть затишок у вашій спальні разом з по-справжньому теплим і красивим комплектом з нової колекції TAC DIGITAL SATEN Gileza. Відомий турецький виробник TAC створив модель, яка легко буде дарувати відчуття весни і легке настрій, навіть якщо за вікном зима. Досить прилягти на мякий сатин і вас відразу наповнять приємні відчуття, що принесе гарний настрій

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Сатин стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Gileza можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, дуже прості і зручні:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Gileza можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22311

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Gelin Home набор  YAPRAK TRIKO SET
rating 0 відгуків
7 823,00 грн
Купити красиву постільну білизну Gelin Home TRIKO SET - подарувати прекрасний відпочинок і відмінний настрій. Виконано з щільного сатину високої якості і декороване чарівним мереживом. У комплекті йде затишний вязаний...
Постільна білизна Tac Delux Saten Cardea Gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий варіант постільної білизни для Вас і Ваших близьких. Постільна зроблено з мякого сатину відомої турецької торговою маркою Tac Delux Saten Cardea Gri , прикрашене яскравим букетом з красивих квітів, такий...
КПБ Minteks SHIVA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 301,40 грн 3 884,00 грн
Витончена постільна білизна Minteks Shiva в сірих тонах з квітковими візерунками буде барвисто і яскраво виглядати на Вашому ліжку. Мякість і комфорт матеріалу сприятливо впливає на настрій і якість відпочинку....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти