Артикул:
18984

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Daily pembe 1

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Покривало: 240 x 260
Підковдра 200 x 220
Простирадло: 240 x 260
Наволочки: 50x70 - 4 шт.
Наповнювач: Сіліконезірованое волокно
Матеріал / Тканина: Покривало - Микрофибра

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box Daily pembe 1, від відомої турецької торгової марки, виготовлений відповідно до високих вимог європейської якості і безпеки. Для виробництва використовується 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Комплектується в красивій, подарунковій упаковці від виробника. Пропонований продукт виконаний в ніжно рожевих тонах, його яскравою особливістю, є летить метелик, яка прикрашає поверхня текстилю. Разом з однотонним покривалом створюється неперевершений ансамбль, який прикрасить будь-який інтерєр. Така ліжко подарує романтичний настрій і відчуття спокою і гармонії. Ліжко завжди буде виглядати вишукано і розкішно.

Важливим елементом домашнього текстилю є постільна білизна. Сон невідємна частина життя кожної людини, від якості відпочинку безпосередньо залежить самопочуття і здоровя людини. Для забезпечення максимально комфортних постільних умов, як не можна краще, підійде ранфорсное постільна білизна. Від інших бавовняних тканин він відрізняється високою щільністю і полотняним переплетенням кручених ниток бавовняного волокна. Завдяки цьому, тканину дивно мяка і гладенька, приємна на дотик. Чи не мнеться і не утворює складок на ліжку. При цьому білизна має високу міцність і зносостійкість. Прослужить довгі роки, не змінюючи при цьому свій чудовий вид, форму і властивості.

Текстиль не накопичує статичну електрику, а це значить, що серцево-судинна система дійсно відпочиває, не наражаючись впливу електричних імпульсів. Всі матеріали, для виробництва екологічно чисті і безпечні, білизна гіпоалергенні і не викликає подразнень на шкірі. Рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям. Постільна білизна повітропроникність, це дозволяє шкірі дихати, що запобігає створення парникового ефекту. Добре поглинає і виводить зайву вологу, при цьому на дотик поверхня залишається сухою.

Білизна не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті прання. Швидко сохне в природних умовах, що не схильне до сонячного світла, стійке до деформацій. При необхідності можна гладити.

Комплект постільної завжди був і залишається актуальним подарунком, для родичів і друзів, який відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Його можна піднести як на День народження, так і на Новий рік. Придбати такий комплект постільної білизни для себе і своїх близьких, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Подарована турбота і тепло буде високо оцінена.

Деталі товару
18984

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You jr 001
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий дитячий комплект постільної білизни для Вашої дитини. Зроблений за мотивами мультфільму Cars, який безсумнівно сподобається Вашим дітям. Виробник Love You використовував мяку сатинову тканину при створенні...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Beyonce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінне постільна білизна від турецького виробника торгової марки HOBBY прикрашено чудовою абстракцією, що прекрасно доповнить інтерєр будь-якої ультрамодного і сучасної спальні. Комплект постільної білизни...
Постільна білизна TAC DELUX Milla
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудове постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMILLE від торгової марки ТАС стане приємним придбанням для Вас і Ваших рідних. Чудовий і мякий сатин подарує відмінний сон і відпочинок, а яскрава троянда на білому приємно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти