Артикул:
22136

Постільна білизна TAC Ranforce Balin

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни TAC Ranforce Balin з приємним малюнком. Він легко прикрасить вашу спальню і улюблену ліжко, з таким комплектом ваша кімната наповниться затишком, а сон і відпочинок будуть радувати новими відчуттями від чудової мякості ранфорса.

Турецький виробник TAC використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на такому чудовому постільній білизні. Завдяки спеціальній обробці тканину ранфорс має високу мякість і щільність, а також міцність в порівнянні з нашою бязью. Красивий малюнок, виглядає цікаво. Насичений червоний колір подарує вам достатньо енергії для нових досягнень кожен день. Даний комплект не боїться частих прань, так як при виробництві даного постільної білизни використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час.

Постільна білизна TAC Ranforce Balin Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір постільної білизни за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Безсумнівно, сон і відпочинок на такій білизні принесуть Вам гарний настрій і заряд бадьорості на цілий день , а простий і спокійний малюнок наповнить спальню атмосферою затишку. Даний комплект представлений в одній забарвленням і одному розмірі «Євро», в комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Фірмова упаковка від виробника, виконана з щільного картону, вбереже постільна від будь-яких пошкоджень.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини ранфорс, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже ця тканина стійка до зминання.

Інтернет-магазин sweet-home.com.ua радий запропонувати кожному покупцеві якісний турецька текстиль на будь-який смак і достаток. Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками і фабриками, надаючи нашим покупцям кращий вибір текстилю.

Комплект білизни TAC Ranforce Balin можна купити оптом і в роздріб за доступною ціною, тільки в нашому магазині. Також до даного комплекту можна купити подушки і обділяє, як турецького, так і вітчизняного виробництва.

В асортименті нашого інтернет-магазину, кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю, від відомих турецьких виробників. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високої якості, і інший текстиль для дому.

Доставку здійснюємо по всій території України, в будь-яке місто і населений пункт, практично будь-який транспортною компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22136

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SENFONI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ця картина зображена на полотні - дрібні вишневі гілочки з тільки що розпустилися білими квіточками. Купити постільну білизну від відомого виробника TAC моделі DELUX SENFONI - отримати золоте поєднання вишуканого...
Комплект постільної білизни Love You Ірис
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Ірис буде виглядати цікаво в будь-який спальній кімнаті. Таким постільною білизною Ви прикрасите і доповніть інтерєр своєї спальні. Якісний сатин ідеально мякий і міцний, завдяки...
Love You Детский ch 002
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий герой мультфільму Тачки, автогонщик маквин знайшов своє місце на чудовому дитячому постільній білизні від відомої торгової марки Love You. Комплект постільної білизни зроблений з сатину на основі турецького...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна з мякого сатину від торговельної марки Love You стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Білосніжна полотно шовковистого сатину прикрашено приємними синіми квітками, що...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти