Артикул:
21541

Постільна білизна Cotton Box BOHEM DORIS PETROL

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 358,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Комплект постільної білизни Cotton Box BOHEM DORIS PETROL від популярної торгової марки турецького походження. Тканина виконання - ранфорс, до складу входить 100% бавовна Егейського походження. Виріб має гарне дизайнерське оформлення, білизна послужить прекрасним доповненням будь-якої спальні. Простирадло білого кольору, а поверхня підодіяльника прикрашена красивим східним візерунком синього кольору. Малюнок нанесений при використанні цифрових технологій набивним (друкованим) способом. Текстиль виглядає дуже оригінально і витончено. Поставляється в презентабельною упаковці від виробника.

Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає подразнень і алергічних реакцій. Це дуже важливо, адже білизна має прямий контакт зі шкірою. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Шкіра вільно дихає, а виділяється волога швидко ліквідується. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі. Комплект підійде для всесезонного використання, в жарку пору поверхню подарує прохолоду, а взимку допоможе зігрітися.

Ранфорс - це новий матеріал, який вже встиг завоювати любов і довіру споживачів. Матеріал високої щільності роблять із кручених бавовняних ниток. Поверхня виходить мякою і ніжною, подарує тільки приємні тактильні відчуття. Текстиль красиво драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо.

Текстиль з ранфорса славиться своєю зносостійкістю і простотою в догляді. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі води 30 - 40 градусів. Для продовження терміну експлуатації рекомендується використовувати мякі миючі засоби. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігаючи виття привабливий новий вид, форму і колір. Поверхню можна гладити із зворотного боку.

Чудовий комплект постільної білизни можна купити за доступними цінами, як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Роблячи покупки в свій будинок, згадайте про своїх близьких і друзів, адже текстиль, це універсальний подарунок на всі випадки життя. Виріб можна подарувати, як чоловікові, так і жінці, на Новий рік або День народження. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і буде довгі роки нагадувати господареві про чудовому смаку і проявленої турботі свого дарувальника.

Деталі товару
21541

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC jakar  Violette ekru
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Білосніжний комплект постільної білизни Tac jakar Violette KING ekru підкорить Вас з першого погляду. Витончені візерунки доповнюють білий колір і створюють романтичний ефект. Турецький виробник постарався на...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Купала
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінна новинка для Вашої оселі від інтернет - магазина Sweet Home . Купити якісний і неймовірно мякий комплект постільної білизни з мікрофібри від турецького виробника - прикрасити Вашу спальню і доповнити інтерєр...
komplekt-postelnogo-belya-pokryvalo-tivolyo-home-cameo
rating 0 відгуків
12 309,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з покривалом TIVOLYO HOME Cameo, зроблене турецьким виробником з мякого сатину і прикрашений вишуканими мереживами. Розмір білизни - "Євро". Комплект ідеально...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти