Артикул:
18967

Постільна білизна Cotton Box QUEEN PEMBE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Розмір підодіяльника: 160 х 220 (1 шт.)
Розмір простирадла: 160 х 240 (1 шт.)
Розмір наволочки: 50 х 70 (1 шт.)

Комплект постільної білизни Cotton Box QUEEN PEMBE, від відомої турецької торгової марки, виготовлений при допомогою новітніх технологій з використанням найякісніших і екологічно чистих матеріалів. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Комплектується виріб в подарунковій упаковці від виробника. Яскравий молодіжний принт, у вигляді улюблених дівочих штучок (метелики, сердечка, квіти) на рожевому тлі, ідеально підійде для оформлення ліжка юної леді. Вона завжди буде виглядати охайно і акуратно, навіть без використання зовнішнього покривала. Це дуже зручно і практично.

Ранфорсное постільна, має ряд переваг і корисних якостей, завдяки чому, полюбилося споживачам по всьому світу. Це нова бавовняна тканина, яку відрізняють деякі особливості виробництва. Для матеріалу використовують більш очищений, мякий бавовна, його нитки сильно скручують, що надає їм міцності. За своєю щільності тканина перевищує значно бязь. Поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Рекомендується для використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям.

Мяка, шовковиста поверхня, подарує комфорт і затишок, огорне свого володаря ніжністю і турботою. Легке білизна, добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі безперешкодно дихати, запобігає появі парникового ефекту. Білизна здатне вбирати велику кількість вологи, 1/5 частина від власної ваги, при цьому поверхня залишається сухою на дотик. Текстиль не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на весь організм і особливо на серцево-судинну систему. Постільна здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру, таким чином його можна використовувати як влітку, так і взимку. У жарку пору подарує приємну прохолоду, а в холодну - зігріє.

Текстиль простий в догляді, добре переносить часті машинні прання. Стійкий до сонячного світла і механічних пошкоджень. Швидко сохне, зберігаючи рівну поверхню, завдяки чому, практично не потребує прасування, що економить сили і час домогосподарок. Зберігає первинну форму і яскраві кольори, навіть після багаторазового прання та активної експлуатації.

Купити такий комплект постільної білизни, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це відмінний подарунок для мрійливої дівчини. Текстиль забезпечить міцний сон і подарує солодкі сновидіння, своїй власниці.

Деталі товару
18967

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC DELUX MELBURY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам яскраве і оригінальне постільна білизна турецького виробництва Tac Delux Melbury . У комплект входить підодіяльник, простирадло і чотири наволочки одного стилю. Постільна білизна виготовлена з...
Комплект постільної білизни Жаккард з мереживом, Гюмрі BV J 0003
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з жаккарда Гюмрі створить розкішну атмосферу, наповнену затишком. Теплі кольори і мереживо подарують королівське насолоду і благородне спокій під час відпочинку на даному...
Комплект постельного белья Love You сатин " Роза пустыни"
rating 0 відгуків
0,00 грн
До вашої уваги пропонуємо цікавий комплект постільної білизни від відомого виробника. Постільна зроблено з сатиновою тканини приємною мякості і високої якості, красивий малюнок прикрашає центральну частину...
Комплект постельного белья Gelin Home  NESLISAH  пудра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home «NESLISAH пудра» зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин високої щільності. У комплект входить підодіяльник, простирадло, наволочка з мереживом і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти