Артикул:
9444

Постільна білизна Tac delux saten ledra yesil

Такий гарний комплект підійде в осінньо-зимовий період року, мякий оливковий фон, силуети листя і квітів створюють приємний настрій. Постільна зроблено з мякого сатину турецькою торговою маркою Tac delux saten ledra yesil . Сон і відпочинок на такому комплекті, подарують Вам чудові відчуття. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac delux saten ledra yesil від преміального турецького виробника з світовим імям. Текстиль відповідає критеріям високої європейської якості та безпеки. Продукція виготовлена на основі 100% натуральної бавовни Егейського походження. Тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений за допомогою цифрових технологій друкованим способом. Виріб виготовлено в натуральних відтінках зеленого кольору, верх підодіяльника і наволочки прикрашені оригінальним малюнком у вигляді великих листя і квітів. Постільна виглядає дуже оригінально і стильно, прекрасно впишеться в будь-який інтерєр.

Сатин володіє прекрасними споживчими якостями і ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Матеріал чудово пропускає повітря, дозволяючи шкірі вільно дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня має високий ступінь гігроскопічності і здатна швидко поглинати вологу, тим самим забезпечуючи відчуття сухості і максимального комфорту. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику. Натуральний екологічно чистий склад не провокує алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Білизна характеризується своєю універсальністю і підійде для всесезонного використання. У холодну пору року поверхня подарує тепло і затишок, а в літню спеку порадує свіжістю і легкої прохолодою.

Сатин - це дуже щільна бавовняна тканина, яку виготовляють шляхом подвійного переплетення ниток. Лицьова сторона виходить гладенькою і блискучою, по відчуттях дуже нагадує шовк. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання, ліжко завжди буде мати свіжий і охайний вигляд.

Текстиль простий в побуті і легко переносить часті машинні прання. Білизна прекрасно відпирається при температурі води 30-40 градусів і швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну і гладку поверхню. Виріб рідко вимагає прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Купити розкішний комплект постільної білизни з сатину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю доступністю і актуальністю. Текстиль стане чудовим придбанням в власний будинок. Роблячи покупки, згадайте про друзів і родичів, адже постільна білизна, це універсальний подарунок на всі випадки життя. Домашній текстиль завжди актуальний і затребуваний, його можна піднести, як близьким родичам, так і друзям з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
9444

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Природа"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
З постільною білизною Love You сатин "Природа" Ви опинитеся на березі річки. Лицьова поверхня підодіяльника прикрашена реалістичним зображенням звивистої річки і деревами по обох берегах, а також квітучої гілкою....
Постільна білизна TAC bebi ARI VIZZ VIZZ
rating 0 відгуків
1 125,00 грн
Пропонуємо вам купити постільна білизна TAC bebi ARI VIZZ VIZZ в ліжечко для вашого маленького сонечка. Комплект виконаний одним з кращих турецьких виробників торговою маркою ТАС з мякого ранфорса на основі кращого...
Комплект постільної білизни ARYA друкований Сатин 3D Exclusive 200 * 220 - 70 * 70 Winter Lions
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальний комплект постільної білизни 3D від турецького виробника ARYA - прикрасити спальню прекрасним малюнком і подарувати комфортний відпочинок. Зображення левів і гарної природи принесе свіжий подих в...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac delux saten ledra yesil Постільна білизна Tac delux saten ledra yesil
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Такий гарний комплект підійде в осінньо-зимовий період року, мякий оливковий фон, силуети листя і квітів створюють приємний настрій. Постільна зроблено з мякого сатину турецькою торговою маркою Tac delux saten ledra...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти