Артикул:
19377

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE PASTELLA MAVI

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 358,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплект постільної білизни Cotton Box MODE LİNE PASTELLA MAVI виготовлений з ранфорса, який складається з 100% натуральної бавовни. Турецька торгова марка вже давно завоювала любов споживачів текстилю цікавими дизайнерськими рішеннями і високою якістю виробленого текстилю.

Вироби з ранфорса мають ряд переваг, які позитивно позначаються на використанні постільного комплекту. Тканина виходить дуже міцна через особливого способу переплетення ниток. Це наділяє білизна дивовижною зносостійкістю і довговічністю. Натуральний матеріал володіє таким важливим якістю як гіпоалергенність і антистатичність (не здатне накопичувати статичну електрику), білизна підходить для використання дітьми та людям з особливо чутливою шкірою. Поверхня дуже мяка з шовковистою фактурою, приємна на дотик, спати в такому ліжку справжнє задоволення. Міцний комфортний сон забезпечить хороше самопочуття і заряд бадьорості на весь день.

Ще однією важливою функцією, є гігроскопічність, ліжко ніби дихає, підлаштовуючись під навколишнє температуру. У жаркий день вона буде дарувати сплячій людині свою прохолоду, а в холодну пору - зберігати тепло. Тканина трудносмінаемая, не утворює глибоких складок на ліжку, поверхня залишається гладенькою і мякою.

Комплект виконаний в теплих відтінках бежевих тонів з вкрапленнями пастельного блакитного і синього. Малюнок у вигляді пишних пеонов занурить свого власника в атмосферу романтики і спокою. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр. Підодіяльник з внутрішньої сторони гладкий, однотонний, приглушеного блакитного кольору, а з внутрішньої - прикрашений квітами, простьобаних хвилеподібними лініями і перехресними візерунками блакитного кольору на кремовому тлі. Дві наволочки виконані в тон підодіяльник, а решта - ніжно кремового однотонного кольору. Прошитий бордюр робить ліжко охайною і красивою.

Крім функціонального навантаження, постільна білизна може виконувати і декоративну функцію, створивши атмосферу тепла і затишку. Малюнок виконаний на новому рівні, за допомогою останніх технологій в текстильній промисловості, чіткий і насичений, швидше за жива картина, ніж просто декоративне оздоблення.

Виріб не вимагає додаткового догляду, достатньо звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Стійко до сонячного світла, зберігає яскраві, початкові кольори, навіть після багаторазового використання. Не дає усадки.

Купити комплект постільної білизни можна в нашому Інтернет магазині оптом чи вроздріб. Постільною білизною користуються в кожному будинку. Високоякісний текстиль - це хороший універсальний подарунок, який завжди в нагоді в побуті. Його можна подарувати як чоловікові, так і жінці, близьким друзям або просто колезі по роботі. Текстиль поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Деталі товару
19377

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасный комплект постельного белья Love Ви Царица > с узорами цветом Вам понравится . Яркий і привабливий рисунок буде смотреться на Вашей постелі со вкусом . Високе...
Постельное белье Love You сатин лайт PAT 12
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Ви оціните по достоїнству чудовий комплект постільної білизни відомого турецького бренду Love You. Постільна білизна з цікавим візерунками прекрасно впишеться в Вашу спальню. Якісний турецька бавовна прекрасно...
TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC RNF DISNEY ADVENTURE TIME виготовлено з великим принтом героїв з мультфільму «ADVENTURE TIME». Тканина з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект складається з простирадла,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти