Артикул:
22194

Полотенце Перш за все безпека

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник - це найпоширеніший вид домашнього текстилю. Кожен користується цим виробом щодня, вдома і на роботі. Рушник Safety First має гарний дизайн, який гармонійно впишеться в будь-який інтерєр ванної кімнати. Модель представлена в широкому асортименті модних кольорів, серед яких рожевий, бежевий, бузковий та інші. Краї прикрашені красивим кантом з розкішним вишитим візерунком. Комплектується в поліетиленову упаковку від виробника.

Знаменита турецька торгова марка має бездоганну репутацію і користується попитом далеко за межами своєї батьківщини. Текстиль відповідає високим європейським стандартам якості і санітарним нормам. До складу продукції входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна Егейського походження. Двостороння махрова поверхню мяка і ніжна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень навіть на самій чутливій дитячій шкірі.

Махрові рушники через свою унікальною ворсистої структури відмінно вбирають вологу. Виріб здатне миттєво осушити шкіру, подарувавши комфорт і відчуття тепла. Пориста структура вільно пропускає повітря, текстиль швидко сохне, це виключає появу неприємного затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів. Численні петельки здійснюють легкий стимулюючий кровообіг масаж, який покращує стан шкіри.

Виріб характеризується високим ступенем зносостійкості і міцності. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників. Варто прати рушники окремо від речей з металевою фурнітурою, яка може робити затягування. Навіть після 300 циклів машиною прання текстиль збереже свій привабливий новий зовнішній вигляд і корисні якості. Сушити виріб слід при природних умовах в распрямления вигляді. Слід уникати гарячих поверхонь, таких як батареї і праска, які можуть примяти ворсинки і поверхня втратить свою пухнастість.

Пропонований текстиль можна купити оптом і в роздріб, привітні консультанти нашого інтернет магазину допоможуть оформити замовлення. Рушник стане прекрасним вибором для власного користування. Слід зазначити, що текстиль це завжди потрібний і затребуваний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Виріб можна піднести друзям і родичам, кожен буде вдячний за виявлену турботу і увагу.

Деталі товару
22194

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton VIKTORIA  85*150
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити великий банний рушник Soft Cotton VIKTORIA від турецького виробника - подарувати ніжні і мякі відчуття, що огортає Ваше тіло. Виконано в бірюзовому кольорі і прикрашено розкішним мереживом. Зроблено з...
Полотенце Soft Cotton ANGELIC 50*100
rating 0 відгуків
763,00 грн
Давно хочете собі купити рушник білого кольору і яке б добре переносило часті машинні прання? Тоді зверніть увагу на махровий рушник Soft Cotton ANGELIC 50 * 100 від турецького виробника домашньої текстильної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти