Артикул:
22074

Набір рушників Vie 3-ка

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 23 бали. Ваш кошик буде загальним 23 бали який можна перетворити на ваучер на 23,00 грн.

474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить: один рушник 50 х 90

один рушник 70 х 140

і одна серветка 30 х 50

Рушники є самим поширеним видом домашнього текстилю. Ми користуємося ними на кухні та у ванній протягом усього дня. Набір рушників Vie 3-ка характеризується розумним співвідношенням високої якості і доступної ціни. Турецький виробник користується широкою популярністю на європейському ринку. Пропонована модель виготовлена в класичному білому кольорі. Такий дизайн є універсальним і підійде до будь-якого інтерєру. Поставляється текстиль в поліетиленовій упаковці з фірмовим логотипом.

До складу пропонованої продукції входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Махрова поверхня складається з численних ворсинок, які при контакті з шкірою здійснюють легкий масаж. Склад повністю гіпоалергенний і не викликає подразнень навіть на самій чутливій шкірі.

На дотик рушники мякі і ніжні, подарують масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль володіє високою гігроскопічністю. Петельки миттєво абсорбують на себе рідину, швидко осушуючи шкіру, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Пориста структура вільно пропускає повітря, закутатися в рушник після прийняття душу приємно і комфортно. Текстиль подарує тепло, а шкіра буде в повній мірі насичуватися киснем. Рушники швидко сохнуть, це виключає появу неприємного затхлого запаху.

Вироби прості в побуті і не вимагають спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби і прати білизну окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити рушники слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні батареї і праски можуть примяти ворсинки махорки, і поверхня втратить свою пухнастість. Текстиль характеризується міцністю і високою зносостійкістю. Махрові рушники прослужать довгі роки найактивнішою експлуатації.

Чудовий набір рушників можна купити, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш вигідною і приємною. Текстиль ідеально підійде, як для приватного користування, так і для оформлення готельних номерів. Слід так само відзначити, що текстиль є завжди затребуваним і бажаним подарунком. Набір можна піднести друзям і родичам, абсолютно з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
22074

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Philippus, Clove bukle 100*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі нове махровий рушник з кращого бавовни для лазні та сауни. Вироблене в Туреччині з якісних матеріалів, воно просто створене для Вашого комфорту. Висока щільність тканини дозволить Вам...
Полотенце Babutcilar jakar 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам великий банний рушник з мякої бавовняної тканини, зроблене турецьким виробником, з кращих матеріалів і на високому рівні якості. Двостороння махрова тканина добре вбирає воду, зберігає свою...
304,00 грн
Яскраве махровий рушник Two Dolphins Jakarli 70 * 140 від турецького виробника порадує Вас мякою двосторонньої махрою з 100% натуральної бавовни, високою якістю виконання і яскравими квітами. Це рушник добре вбирає...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти