Артикул:
22033

Набір рушників Turkiz 2-ка

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Набор Turkiz Madam Koko 2-ка Набор Turkiz Madam Koko 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий подарунковий набір рушників Turkiz Madam Koko 2-ка принесе своєму власникові приємні враження. Для виготовлення рушників турецька виробник використовував матеріали найвищої якості. У комплекті одне маленьке...
Опис

1 рушник 50 * 90 і 1 рушник 70 * 140

Для створення затишку і комфорту в будинку важлива кожна дрібниця. Рушник - це важлива частина домашнього текстилю. Без цього виробу не обходиться жоден день. Рушники використовуються з самого ранку при ранковому туалеті і до пізньої ночі. Набір рушників Turkiz 2-ка відповідає високим стандартам якості і подарує максимальне задоволення від використання.

Провідний турецька виробник має бездоганну репутацію та широко відомий на європейському ринку. До складу продукції входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Модель представлена в білому і в ніжних відтінках рожевого, бузкового та бежевого кольору. Краї прикрашені красивою вишивкою у вигляді квіткової композиції. Поставляється текстиль в презентабельною картонній коробці з фірмовим логотипом.

ворсистість структуру матеріалу отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Пориста структура вільно пропускає повітря. Рушники швидко сохнуть, що виключає появу неприємного затхлого запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів. Махра має високу гігроскопічність, вироби моментально осушать шкіру. Натуральний склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів, бажано використовувати нейтральні миючі засоби. Для збереження нового зовнішнього вигляду виріб слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою, які можуть чіпляти поверхня. Сушити текстиль варто в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Батареї та інші гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, і текстиль втратить свою пухнасту структуру.

У нашому інтернет магазині можна придбати набір високоякісних рушників за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором і вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про родичів і друзів. Текстиль послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Вироби знадобляться в кожному будинку, і точно будуть використовуватися, нагадуючи про добрий смак і турботі свого дарувальника. Такий презент можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди, будь то День народження або професійне свято.

Деталі товару
22033

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор полотенец  Roster 3-ка ( 2 л + б )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників від турецького виробника. Кожне рушник зроблено з мякої двосторонньої махрової тканини, на основі натуральної бавовни, що подарує вам мякість і комфорт після душа. Тканина швидко вбирає вологу,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти