Артикул:
21130

Набір халат і два рушники Philippus Asiya

Два рушники 50 * 90 і 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 81 бали. Ваш кошик буде загальним 81 бали який можна перетворити на ваучер на 81,00 грн.

1 627,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночий махровий халат Philippus Asiya в комплекті з двома рушниками. Надійний турецька виробник користується популярністю на європейському ринку, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Поверхня жаккардовая, з красивим квітковим малюнком. В асортименті вироби білого кольору, а так само в модних пастельних відтінках рожевого, блакитного кольорів. Халат виконаний в класичному стилі, для максимальної зручності передбачені кишені і широкий пояс. У набір входять два рушники (лицьове і банний) виконаних в тому ж стилі. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Чудовий набір, що складається з махрового халата і рушників, забезпечить комфорт і затишок, дозволить виглядати і відчувати себе чудово навіть вдома після прийняття ванни. Текстиль відповідає встановленим санітарним нормам і відповідає високим європейським стандартам якості. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. При контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж стимулюючий кровообіг і поліпшує її загальний стан.

Махра - це ворсиста тканина, петельки отримують шляхом витягування з нитки основи. Завдяки своїй будові поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Махрові рушники займають лідируюче місце за попитом, вони практичні і зручні у використанні. Мякий і ніжний халат допоможе розслабитися після трудового дня і налаштуватися на тиху домашню атмосферу.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Вироби не вимагають спеціального догляду, халат і рушники можна прати в пральній машині. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, температура води для прання повинна становити 40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу ультрафіолетових променів. Для збереження пухнастою і мякою фактури слід уникати гарячих поверхонь, батареї і праска можуть примяти численні петельки.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб . Модель послужить чудовим вибором для власного користування. Демократичні ціни зроблять покупку ще приємніше. Слід зазначити, що текстиль послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Шикарний махровий халат і рушники, виконані в одному стилі, порадують жінок різного віку з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
21130

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
жіноча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
халат TAC CASUAL
rating 0 відгуків
1 302,00 грн
Давно хотіли купити халат з якісної і мякої тканини? Тоді зверніть увагу на халат CASUAL від відомого турецького виробника текстильної промисловості TAC. Це виріб чудово підійде для чоловіків, який люблять комфорт і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти