Артикул:
19332

Халат чоловічий Soft Cotton SEHZADE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Чоловік халат Soft C про tton Sehzade турецького виробництва, виконаний з мікрокоттона, відповідно до європейських стандартів якості. У складі 100% натуральна бавовна. Білий, довгий халат ідеально підійде для використання, як вдома, так і в фешенебельних готелях під час подорожей.

Мікрокоттон має низку властивостей, які роблять його ідеальним матеріалом для пошиття даного халата. Від інших бавовняних тканин його відрізняє спосіб виробництва і якість використовуваних ниток. Для тканини беруть високоякісні, ретельно оброблені тонкі нитки, що надають виробу неповторну мякість. Поверхня здатна швидко вбирати велику кількість вологи. Ворсиста структура халата виробляє легкий масаж шкіри, покращуючи її кровопостачання, що особливо корисно після прийняття банних процедур.

Використання тільки натуральної сировини, робить виріб екологічно безпечним. Підійде для користування людям з дуже чутливою шкірою. Халат гіпоалергенний і не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Численні ворсинки створюють додаткову повітряну подушку, між шкірою і тканиною, завдяки цьому в халаті буде тепло і затишно. Звернувшись в такий теплий і мякий халат, можна поринути в домашню атмосферу відпочинку після робочого дня. Ці хвилини спокою й умиротворення особливо цінні при сучасному темпі життя. Так важливо розслабитися і просто насолодитися моментом.

Виріб в догляді не вибагливий, досить машинного прання з нейтральним пральним порошком. Текстиль витримує високі температури і стійкий до сонячного світла. Добре сохне в природних умовах. Не потребує прасування. Зберігає свій первісний вигляд, і мякість. Виріб стійкий до зносу, завдяки якісній обробці матеріалу, прослужить набагато довше за звичайну махорки.

Виконано халат в білосніжному кольорі зі срібною Стек гілок облямівкою на комірі і рукавах, а також з вишитим вінцем по праву сторону, тим самим додаючи дорожнечі і статусності виробу.

Купити такий халат можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Представлений в подарунковій упаковці від виробника. Халат прекрасний подарунок для себе і близьких, це практично і вишукано. Елітний текстиль поєднує в собі розкіш тканини і відмінна якість. Подарує своєму власникові справжній комфорт і затишок. Такий презент можна піднести чоловікові будь-якого віку і з будь-якого приводу, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
19332

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Стать
чоловіча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Для чоловічої частини наших покупців ми пропонуємо чудові махрові халати від турецького виробника, виконані з мякої мікрофібри високої якості і щільності. Халати виконані в різних колірних варіантів, і добре вбирає...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти