Артикул:
13694

Халат TAC CASUAL

Давно хотіли купити халат з якісної і мякої тканини? Тоді зверніть увагу на халат CASUAL від відомого турецького виробника текстильної промисловості TAC. Це виріб чудово підійде для чоловіків, який люблять комфорт і мякість. Він виготовлений з велюр махорки, яка натуральна і дуже практична в шкарпетці.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 65 бали. Ваш кошик буде загальним 65 бали який можна перетворити на ваучер на 65,00 грн.

1 302,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зручна домашній одяг допоможе розслабитися після активного дня і в повній мірі відчути тепло і домашній затишок. Незважаючи на широкий асортимент і поява все нових видів тканин, натуральний текстиль продовжує займати лідируючу позицію за попитом. Така любов і відданість покупців обумовлена чудовими властивостями натуральної сировини і прекрасними експлуатаційними характеристиками.

Халат TAC CASUAL від провідного турецького виробника з світовим імям виготовлений на основі 100% бавовни. Поверхня двостороння, лицьова сторона велюрова, а виворітна з петельчатого махорки. Текстиль мякий і ніжний на дотик. Вільний класичний крій на запах забезпечує максимальну зручність і не сковує рухів. Для зручності передбачено два великих накладних кишені. Текстиль виконаний в приємних відтінках світло - коричневого кольору, поверхня в дрібну клітку. Халат виглядає красиво і дуже стильно. Поставляється у фірмовій упаковці від виробника.

Натуральний склад виробу не викликає алергії і подразнень на шкірі, це дуже важливо адже поверхня халата часто має прямий контакт з распаренной після ванни шкірою. Численні петельки миттєво абсорбують на себе вологу, ось чому махрова одяг є улюбленою після прийняття водних процедур. Пориста структура вільно пропускає повітря, таким чином, підтримується оптимальний тепловий баланс.

Виріб характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду краще використовувати неагресивні миючі засоби і прати халат окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці. Поверхня не потрібно гладити, щоб уникнути деформації петельок гарячою праскою.

Купити високоякісний текстиль можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною і вигідною. Халат прослужить довгі роки і не скоро зажадає своєї заміни. Модель стане чудовим вибором для власного користування, а також послужить прекрасним подарунком для коханих та близьких чоловіків. Кожен буде вдячний за виявлену турботу і уважність. Такий презент актуальне з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
13694

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Destina 2 халата + 4 полотенца
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі подарунковий набір Destina для пари, що складається з двох халатів і двох пар рушників. Набори представлені в різних кольорах: червоно-білий, зелено-білий, рожево-білий, блакитно-білий,...
Нещодавно переглянуто
халат TAC CASUAL халат TAC CASUAL
rating 0 відгуків
1 302,00 грн
Давно хотіли купити халат з якісної і мякої тканини? Тоді зверніть увагу на халат CASUAL від відомого турецького виробника текстильної промисловості TAC. Це виріб чудово підійде для чоловіків, який люблять комфорт і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти