Артикул:
19331

Постільна білизна Cotton Box BEBEK GEMICI MAVI

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 100 х 150 см.

Простирадло: 120 х 150 см.

Наволочки: 35 х 45 см - 2 шт

Набір постільної білизни BEBEK GEMICI MAVI з ясельної колекції провідного турецького виробника Cotton Box , який встиг завоювати любов споживачів високою якістю виробів і різноманіттям дизайнерських рішень. Виготовлений виріб з 100% бавовни, матеріал високоякісний ранфорс. Комплект білизни виконаний в синьо-блакитних тонах і декороване на морську тематику, малюнками у вигляді забавних корабликів.

Комплект виконаний з дивного матеріалу, який проводитиметься на основі очищеного бавовняного волокна. Від інших бавовняних тканин ранфорс відрізняє новий вид плетіння - діагональне переплетення ниток, що поліпшило його характеристики і властивості. Матеріал значно міцніше і має більш гладкою поверхнею, шовковистою на дотик, що дарує незабутній комфорт під час відпочинку.

Показником високої якості завжди є щільність тканини, яка відзначається надзвичайно високою в даному комплекті постільної білизни, а значить, що збільшує експлуатацію - зносостійкість, а також дозволяє наносити найрізноманітніші малюнки і принти , які не спотворюються з плином часу, стійкі до линяння і вицвітання.

Тканина постільної білизни дуже легка і тонка, має гарний показником вбирання вологи, при цьому, при контакті зі шкірою, залишається відчуття сухості. Виріб наділене функціями теплообміну - в залежності від температури, тканина здатна накопичувати або віддавати тепло, в жарку пору року вона буде надавати охолоджуючу дію, а в холодні довгі зимові ночі, огорне теплом і затишком. А натуральний склад - забезпечує екологічну чистоту продукту, гіпоалергенність, також має в своєму розпорядженні антибактеріальним ефектом, що говорить про його безпеку у використанні всіма членами сімї.

Своїм надзвичайним властивістю як стійкість до сминаемости, комплект полегшує працю домогосподарок, позбавивши їх від довгих годин за дошкою для прасування. Також не вимагає особливого догляду, досить простий прання з миючими засобами.

Купити чудовий комплект дитячої постільної білизни можна в нашому інтрнет-магазині оптом і в роздріб. Представлено білизна в подарунковій упаковці від виробника. Високоякісний дитячий текстиль BEBEK GEMICI MAVI стане відмінним подарунком для малюка. Дитина буде насолоджуватися забавними малюнками, мякістю і гладкістю матеріалу, а батьки будуть спокійні за його безпеку.

Деталі товару
19331

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You ch 027
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете зробити подарунок для Ваших дівчаток? Тоді Вам потрібно купити постільна білизна від відомого виробника текстильної промисловості із зображенням фей Вінкс. Маленькі принцеси із задоволенням будуть відпочивати...
Постільна білизна Tac Ranforse Disney Ariel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Tac Ranforse LIS NEV.TK Disney Ariel - це справжній подарунок для Вашої дитини. Адже серія постільної білизни за мотивами дитячих мультфільмів "Ariel" від торгової марки TAC - це висока якість від відомого...
Дитяче ковдру ARYA Vulg
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не дуже обємне і дуже легке. Бамбукове волокно надає виробу...
КПБ First Bamboo bebek детское
rating 0 відгуків
1 531,00 грн
Купити комплект дитячої постільної білизни і бамбука - подарувати ніжність і турботу Вашій дитині. Бамбукове волокно має антибактеріальну та протизапальну властивість, дуже мяке, легке, відмінно поглинає вологу. Таке...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти