Артикул:
19533

Серветки Vianna вафельні 35 * 50 2 штуки (поросята)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Vianna вафельні 35 * 50 2 штуки (поросята) турецького виробника, марка якого багато років займає лідируючі позиції на європейському ринку, стала улюбленицею споживачів, адже пропонує якісний і красивий продукт. Текстиль виготовлений з 100% бавовни, матеріал має вафельну поверхню. Гамма кольорів представлена відтінками молочного і шоколадного кольору, основне полотно світле, а облямівка по вафельної текстурі обрамлена коричневими нитками. Також присутній вишитий візерунок у вигляді пустуючих поросят, які дуже яскраві і завзяті, що неодмінно підвищить настрій. Набір представлений в подарунковій упаковці від виробника.

Вироби з бавовни завжди були актуальні, адже вони прості в експлуатації і є найбільш натуральними, а значить безпечними і екологічно чистими. Власникам чутливої шкіри можна не переживати, адже такий матеріал виключає алергічні реакції і роздратування, так як він гіпоаллергенін. Пропоновані бавовняні серветки ідеально підійдуть для кухонного побуту. Вони чудово абсорбують на себе вологу, стануть незамінним помічником у процесі приготування їжі або під час миття посуду, з легкістю осушать будь-які поверхні не залишивши на ній ворсинок. А надзвичайна текстура самих серветок, яка нагадує кондитерську солодкість - вафлі, дуже мяка, дбайливо прибирає забруднення, не залишаючи дрібних пошкоджень.

Практичний розмір, дозволяє використовувати вафельні серветки в повсякденності, беручи їх з собою, експлуатувати доведеться дуже довго, тому що відрізняються міцністю і зносостійкість.

Пропонований текстиль простий в догляді. Численні машинні прання, і навіть використання агресивних миючих засобів, не страшні Вашим виробом. Текстиль стійкий до деформацій і линьки, також не піддається вигоряння і вицвітання, що дозволяє використовувати серветки довгі роки, зберігаючи їх первозданний вигляд.

Купити такі вафельні серветки можна в нашому інтернет магазині як оптом, так і в роздріб. Товар пропонується за демократичними цінами, що не може не радувати. Універсальний текстиль припаде до душі кожному, обовязково буде використовуватися в повсякденності. Купуючи такі чарівні кухонні серветки, згадайте і про близьких для Вас людей, вони неодмінно оцінять цей подарунок. Презентабельний зовнішній вигляд, дозволяє піднести такий сюрприз до будь-якого свята, будь то День Народження або Новий рік, кожна господиня буде вдячна такої кухонної обновці.

Деталі товару
19533

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Скатерть KAYAOGLU  Lux Dantella Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 291,15 грн 1 519,00 грн
Красива і якісна скатертину від турецького виробника, прикрасить Ваш святковий стіл, подарує гарний настрій від спілкування з рідними і близькими і стане гідним доповненням свята. Мяка жакардова тканина прикрашена...
skatert-arya-clovis-kahve-beyaz-155-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красиву скатертину на стіл Arya Clovis Kahve-Beyaz від відомого турецького виробника. Модель виконана з жакардовий тканини і прикрашена красивим малюнком і не менш красивим мереживним кантом....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти