Артикул:
15592

Серветки махрові Vianna 40x60 3 штуки (поросята)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Виробник: Vianna (Туреччина).

Розмір серветок: 40x60 см.

Кількість серветок в наборі: 3 штуки.

Серветки махрові Vianna 40x60 3 штуки (поросята) від виробника з Туреччини, який давно завоював повагу і перевагу європейського споживача, за високу якість і привабливий дизайн продукції. Виготовлені вироби з 100% бавовни, тканина виконання - махра. Колірна палітра дуже широка, можна підібрати набір на будь-який смак, як з дуже яскравими серветками, так і спокійних тонів, або ж в міксі. На текстилі зображені химерні поросята, які обовязково піднімуть настрій. Візерунок вишитий нитками, зображує захват і веселощі смішних свинок. Упаковка фірмова від виробника, підійде і як подарунковий варіант.

Господині дуже важко обійтися на кухні без серветок, адже вони дуже практичні і універсальні в користуванні, а матеріал, з якого виготовлений текстиль , натуральний і безпечний. Махра давно стала лідером серед тканин, а пояснюється така позиція дуже просто. Серветки з фроте мають безліч позитивних характеристик: гігроскопічність, гіпоалергенність, повітропроникність, мякість і пухнастість ворсу. А крім того, також тканина відрізняється міцністю і зносостійкість. Так текстиль з махорки з легкістю поглине будь-яку рідину і моментально осушить поверхню, а хороша циркуляція повітря не дозволить розмножуватися грибків і хвороботворних організмів. Ручки відчують приємне дотик, для сухості буде досить просто їх промокнути, матеріал виключає будь-які подразнення і потертості на шкірі.

Компактний розмір серветок дозволяє використовувати їх не тільки на кухні, але і брати з собою в дорогу, і не важливо, йдете Ви на прогулянку або роботу, їсте у відрядження або ж на природу відпочивати, вони завжди знадобляться. Чи стануть незамінним помічником, коли в будинку є діти, так як вони постійно забруднюються.

Такий текстиль не вимагає особливого догляду, досить машинного прання при температурі 40 градусів. Навіть при тривалій експлуатації і частою стріки, вироби будуть довго зберігати свій первозданний вигляд і насиченість кольорів. Стійкі до деформацій і вигоряння.

Купити такі чудові махрові серветки, як оптом, так і в роздріб, за приємною ціною, можна в нашому інтернет магазині. Кухонний текстиль обовязково буде використовуватися, тому пропонований набір завжди доречний до будь-якого свята. Беззастережно порадує свого власника і якістю, і чудовим зовнішнім виглядом.

Деталі товару
15592

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-pupilla-dray-30-50-6-shtuk-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві серветки Pupilla dray 30 * 50 зроблять Ваш ранок яскравішим і приємним. Красиві відтінки і оригінальна вишивка піднімуть настрій, приємна бавовняна тканина швидко вбере пролиту воду або сік і також швидко...
salfetki-soft-life-40-60-2-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Soft Life 40х60 2 штуки в подарунковій коробці від турецького виробника зроблять процес приготування улюбленої страви або смакоти приємнішим і зручнішим. Мяка махра на основі бавовняного волокна легко...
salfetki-nilens-40-60-2-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Nilens 40 * 60 2 штуки від відомого турецького виробника допоможуть творити і створювати шедеври на Вашій кухні. Виконані з щільного бавовняної тканини високої якості і прикрашені оригінальною тематичної...
салфетки Vevien bukle 3 шт. 40 * 60 в коробке
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір серветок від турецького виробника, представлені в широкому асортименті і приємних відтінках. Кожна серветка зроблена з двосторонньої махрової тканини на основі натуральної бавовни, що...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти