Артикул:
19536

Серветки Vianna вафельні 35 * 50 6 штук

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 18 бали. Ваш кошик буде загальним 18 бали який можна перетворити на ваучер на 18,00 грн.

378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір вафельних серветок Vianna 35 * 50 (6 штук) для кухні, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, без сторонніх домішок і добавок. Текстура тканини вафельная. Комплектується в святкову фірмову упаковку. Текстиль має привабливий дизайн, світлий фон прикрашений якісними вишивками у вигляді яскравих фруктів, мають бортики різних кольорів. Виконуватимуть не тільки своє пряме призначення, а й приносити естетичне задоволення. Безумовно підійдуть для будь-якого інтерєру кухні або їдальні. Чи стануть яскравою прикрасою, нагадають про сонячне літо і піднімуть настрій. Текстиль завжди буде виглядати акуратно і охайно, створюючи атмосферу тепла і домашнього затишку.

Без цього аксесуара не обійтися в повсякденному житті. Бавовняні серветки користуються великою популярністю у господинь. Перш за все, це обумовлено чудовими властивостями самої тканини. Рельєфна поверхня, яка нагадує кондитерський виріб, добре справляється зі своїми основними завданнями, а саме очищенням поверхні. Текстиль здатний вбирати велику кількість вологи. Натуральні вироби мякі і ніжні, дуже приємні на дотик, не викликають алергію і роздратування на шкірі. Мають високий ступінь повітропроникності, завдяки чому, швидко сохнуть в природних умовах, перешкоджаючи, таким чином, появі затхлого запаху і розмноженню шкідливих мікроорганізмів.

Продукція відрізняється своєю багатофункціональністю. Їх можна використовувати для сервірування столу, витирати руки і різні поверхні, вони не залишають розлучень, ворсинок і подряпин, підійдуть для найделікатніших поверхонь. Якщо під рукою не виявилося прихватки, складеної в кілька разів серветкою, можна взяти гарячий предмет. Компактні вироби зручно взяти з собою на прогулянку, пікнік або в дорогу.

Виріб не вимагає спеціального догляду. Відмінно переносять часті прання при високих температурах. Серветки стійкі до сонячного світла, не линяють. Швидко сохнуть в природних умовах. Довгий час збережуть гарний зовнішній вигляд і чудові властивості.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це відмінний подарунок для господинь, його можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, або просто в знак подяки. Це потрібний і затребуваний подарунок, що стати в нагоді в побуті і допоможе зробити його більш комфортним.

Деталі товару
19536

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Elfin-160-220
rating 0 відгуків
1 947,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину Cicek Elfin від відомого турецького виробника. Виконана з мякого жаккарда і доповнена мереживним кантом, ця скатертина безсумнівно подарує Вам гарний настрій і стане приємним...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти