Артикул:
21851

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 181563

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 806,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча пятсот шістьдесят-три турецького виробництва. Торгова марка, яка представляє цю модель білизни, є провідною компанією в текстильному виробництві. Завоювала любов і повагу своїх споживачів. Комплект складається з 100% бавовни, тканина виконання - сатин лайт. Колірна гамма постільної білизни включила в себе тріо - білий, синій, чорний. Вся поверхня прикрашена геометричним малюнком, який розподілений по зонам білизни. Простирадло і внутрішня частина підодіяльника виконані в одному кольорі, який доповнює обємний візерунок у відтінку основного кольору. Наволочки і верхня частина підодіяльника, прикрашені фігурами у вигляді трикутників, горизонтальних ліній, трефи. Такий дизайн досить універсальний, підійде як для спальні чоловіка, так і жінки. Текстиль буде виглядати на ліжку охайно і красиво, більше не знадобиться використовувати декоративне покривало. Пропонується набір білизни в подарунковій упаковці від виробника.

У спальній кімнаті в центрі уваги завжди знаходиться ліжко, тому важливо підібрати красиву постільну білизну, яке може кардинально змінити обстановку в кімнаті. Але крім зовнішніх якостей, не потрібно забувати і про властивості тканини, що використовується для пошиття постільної білизни, адже саме вона гарантує міцний сон з повноцінним відпочинком. Пропоноване сатинову білизну неодмінно впоратися з такими завданнями, воно має велику кількість переваг, що обовязково порадує свого власника.

Натуральність і екологічність матеріалу гарантує гіпоалергенність і безпеку у використанні. Така білизна рекомендується для користування людям з чутливою шкірою і дітям, так як виключається поява подразнень, потертостей на шкірі. А глянсова шовковиста поверхня привнесе лише приємні тактильні відчуття. Мяка волокниста структура огортає ніжністю і комфортом.

гідроскопічністю, яка властива цьому матеріалу, забезпечує сухість постільної, під час відпочинку швидко вбирається біологічна рідина і виводиться назовні. Повітропроникність дозволяє виключити пітливість уві сні, запобігає появі шкідливих мікроорганізмів.

Комплект постільної білизни з сатину відмінно справляється з теплорегуляції, він зберігає природний фізичний тепловий баланс, тому спати на такому текстилі комфортно завжди , хоч взимку, хоч влітку.

У догляді білизна невибагливо, передбачена часта прати у пральній машині. Навіть після багаторазового використання, завдяки щільності і міцності, матеріал стійкий до деформацій, зберігає свій первозданний вигляд, послужить постільний гарнітур тривалий час. Малюнок зберігає свою яскравість і чіткість, не піддається линьки і вигоряння.

Купити таке чудове білизна можна в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб. Бюджетні ціни дозволять насолодитися процесом покупки текстилю. Представлений комплект постільної білизни послужить відмінним подарунком як для близьких, так і для колеги по роботі.

Деталі товару
21851

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0053
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Bella Dona прикрашено чудовими великими квітами, що безсумнівно сподобається всім покупцям даного комплекту. Виріб виконаний з мякого і міцного сатину, що приємно порадує Вас чудовим сном і...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Aloe Vera Coffee
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 284,00 грн 5 040,00 грн
Розкішний комплект постільної білизни з жаккарда від торгової марки Arya має приємний зовнішній вигляд і прикрашений чудовою вишивкою. Теплий кавовий відтінок прикрасить інтерєр будь-якої спальні, а чудова мякість...
Микрофибра 3D, КПБ   Новруз 2 BV M 0060 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Новруз дивовижної краси буде помітно виглядати на Вашому ліжку. Прекрасне зображення троянд з 3D ефектом робить зображення глибоким і обємним. Постільна білизна високої якості і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти