Артикул:
21777

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE SANDY BEJ

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 91 бали. Ваш кошик буде загальним 91 бали який можна перетворити на ваучер на 91,00 грн.

1 832,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE SANDY BEJ представлено турецьким брендом, продукція якого давно займає першість по продажах, так як відрізняється високою якістю і оригінальним дизайном. Склад виробу - 100% бавовна, тканина виконання ранфорс. Комплект білизни виконаний в найніжнішої кольоровій гамі, з квітковою композицією. Простирадло однотонна кремово-рожевого кольору, а наволочки і підодіяльник орнаментовані чарівними трояндами і елементами архітектури, що виконані на білому тлі. Таке постільна віє свіжістю і весняним настроєм, воно неодмінно внесе в спальну кімнату світло і легкість. Постіль буде виглядати просто чудово, навіть без декоративного покривала зверху. Ліжко з таким текстилем завжди охайна і акуратна. Поставляється комплект постільної білизни в фірмовій упаковці від виробника.

Інтерєр в спальні задає тон вечірньому відпочинку і ранкового пробудження, на це впливає і вибране постільна білизна. Так, для тих, хто хоче у вечірній час спокою й умиротворення, а вранці бадьорості й енергійності, їм підійде чудово представлений текстиль, адже його дизайнерське оформлення просто вражає. Крім зовнішнього гідності, є і ряд позитивних характеристик самого якості.

Постільна білизна пошито з тканини нового покоління - ранфорс. Вона відрізняється своєю натуральністю і щільністю, що говорить про безпеку у використанні тривалий час. Так як екологічність матеріалу забезпечує гіпоалергенність, а це важливо, особливо для тих людей, які страждають від алергії, можна не турбуватися, роздратування, почервоніння та інші будь-які пошкодження шкіри - виключені. Така властивість дозволяє використовувати постільна білизна та дітям. Тим більше, що на дотик воно щонаймякшої, поверхня дуже гладка, завдяки найтоншим спеціально обробленим волокнам.

Як і інша будь-яка натуральна тканина, їй властива якість гігроскопічності і аерація. Вони забезпечують абсорбцію вологи, що зберігає сухість білизни, а також легке проходження повітря, а це виключає парниковий ефект. Спати на такому постільній білизні одне блаженство. Терморегулююче властивість матеріалу надає комфортний сон, так як підлаштовується під природний тепловий баланс, в холодну пору на такій постільній завжди буде тепло, а в жарку пору - подарує прохолоду.

У догляді білизна НЕ вибагливе, досить класичної машинного прання за допомогою спеціальних миючих засобів. При дотриманні температурного режиму - 30-40 градусів, текстиль прослужить довго, навіть при самій активній експлуатації. Постільна білизна виключає деформацію, линьку і вицвітання, зберігає свій первозданний вигляд. Після сушки, не зявляються глибокі заломи, від прасування можна відмовитися, так як тканина трудносмінаема.

Купити такий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб . Ціни порадують своєю доступністю. Така покупка неодмінно порадує. Текстиль завжди актуальний, стане в нагоді як вдома, так і для ролі подарунка.

Деталі товару
21777

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Cy 07
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 946,10 грн 3 466,00 грн
Двокольорове двостороннє постільна білизна ARYA нікого не залишить байдужим . Червоно - рожева забарвлення прекрасно підійде і як подарунка , і для особистого домашнього...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-elegant-bej
rating 0 відгуків
5 948,00 грн
Це красиве комплект постільної білизни Tivolyo Home ELEGANT BEJ зроблений з кращого турецького сатину відомим виробником текстилю для дому. Модель вийшла простий і оригінальної одночасно, бежевий сатин прикрашений...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти