Артикул:
21776

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE NESTO PETROL

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 358,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE NESTO PETROL від турецької компанії, що давно завоювала успіх в текстильному виробництві. Продукція даного бренду відрізняється високою якістю, має всю необхідну сертифікацію. Комплект постільної білизни виготовлений з 100% бавовни, тканина для пошиття - ранфорс. Текстиль виконаний в приємних тонах, переплетення білого і бюрюзово-блакитного кольору з малим додаванням сірого. Простирадло однотонна, а наволочки і підодіяльник презентують геометричний візерунок з ромбів і ліній. Таке забарвлення універсальна, підійде як для жінок, так і для чоловіків. Ховає в собі якусь міську нестримність, ідеально підійде для спальні в квартирі. Ліжко з таким білизною додасть стилю, підкреслить індивідуальність свого власника. Поставляється такий комплект постільної білизни в подарунковій упаковці від виробника.

Відпочинок відіграє вагому роль в житті кожної людини, а для його повноцінного здійснення потрібен якісний сон, який може бути забезпечений лише на високоякісному постільній білизні. Таким і є представлений текстиль. Властивості тканини, що була обрана для пошиття, просто прекрасні. Перш за все, матеріал повністю натуральний і екологічний. Безпечний для користування людям з чутливою шкірою і дітям, так як гіпоалергенний. Підвищена скрученность ниток забезпечує міцність і зносостійкість матеріалу, що дозволяє використовувати білизну довгі роки.

На такій постільній білизні дуже приємно лежати, адже на дотик поверхню шовковиста, мяка, приносить найніжніші тактильні відчуття . Завдяки таким властивостям, почуття розслаблення приходить швидко, а також і тому, що тканина антистатична, тому нервова і сосудосердечная системи знаходяться в спокої.

За комфорт під час сну відповідає аерація і гігроскопічність , відсутність пітливості і вологи гарантовано, матеріал "дихаючий", швидко виводить вологу назовні. Теплорегулірующій якість збереже природне тепло.

Догляд за таким постільною білизною простий, передбачена делікатне прання зі спеціальними миючими засобами. Навіть при багаторазово прати виріб зберігає свій первозданний вигляд, завдяки стійкості до деформацій і використанню якісних барвників. Виключена линька і вигорання. Сушити рекомендується в природних умовах, в распрямления вигляді. Прасувати при розсуд, так як сам по собі матеріал трудносмінаем, відсутні глибокі заломи.

Купити представлений комплект постільної білизни оптом і в роздріб, можна в нашому інтернет-магазині за низькою ціною. Текстиль - це вдала покупка, обовязково буде використовуватися. Послужить прекрасним подарунком на різні урочистості, доречний як презент і для близьких, і для колег по роботі.

Деталі товару
21776

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DIGITAL SATEN  SHARON
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 276,66 грн 3 378,00 грн
Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN SHARON - подарувати неймовірну мякість і затишок під час сну. Красиві квіти і коричневі візерунки прикрашають цей комплект постільної білизни. Відмінно виконано з сатину високої...
Постельное белье Love You сатин лайт TL 171097
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вашій увазі красиву постільну білизну з мякого сатину, від відомого виробника Love You. Комплект прикрашений красивою абстракцією і в приємній колірній гамі, що не тільки прикрасить вашу ліжко, але і...
Love You Детский  td 045
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Хочете порадувати Ваших маленьких любителів футболу? Купити постільну білизну Love You td 045 - це не тільки зробити подарунок дітям, а й придбати надійний і довговічний комплект постільної білизни. Він зроблений з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти