Артикул:
13554

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce LUNA

Пропонуємо вам гарне постільна білизна Tivolyo Home Ranforce LUNA з мякого турецького ранфорса. Постільна зроблено якісно, з турботою про ваш приємному сні і комфортний відпочинок. Мякий ранфорс має високу щільність, стійкий до зносу і вигоряння квітів. Подарункова упаковка. Постільна білизна ви можете оптом і в роздріб , в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce LUNA від лідируючого турецького виробника домашнього текстилю. Білизна пошито з мякого ранфорса на основі 100% натурального бавовняного волокна Егейського походження. Постільна прикрашено чудовими метеликами на світло-бежевому тлі. Текстиль гармонійно впишеться як в інтерєр сучасної квартири, так і в заміський будинок. Білизна красиво упаковано в презентабельну фірмову упаковку.

Ранфорс зявився на ринку текстильної промисловості зовсім недавно і вже встиг завоювати любов і довіру покупців матеріал володіє прекрасними споживчими властивостями і якостями. Білизна забезпечує максимальне відчуття сухості і комфорту завдяки високій гігроскопічності і повітропроникності. Зайва волога швидко вбирається і виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій.

Від інших бавовняних тканин ранфорс вигідно відрізняється більш ніжною поверхню і високою щільністю тканини. При виробництві використовують тонкі кручені бавовняні нитки. Виріб красиво драпірується і не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно, навіть без покривала. Постільна білизна з ранфорса здатне підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Прохолодною вночі текстиль допоможе зігрітися, а в літню спеку подарує приємну прохолоду і свіжість.

Ранфорс характеризується своєю міцністю і стійкістю до зносу і вицвітання кольорів. Навіть після 300 циклів машинного прання білизна збереже свій привабливий новий зовнішній вигляд і корисні властивості. Температура води повинна становити 30-40 градусів рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну слід при природних умовах в добре провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Текстиль зберігає свою форму і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Пропонований високоякісний комплект постільної білизни, можна купити оптом і в роздріб, за доступною ціною в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним придбанням в власний будинок, принісши радість всім членам сімї. А також послужить чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів. Постільна білизна не має термінів придатності і стати в нагоді в кожному будинку. Це універсальний подарунок на ювілей, День весілля, Новий рік або з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
13554

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Цар звірів"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна - зануритися в атмосферу африканського сафарі! На лицьовій стороні крупним планом зображений лев на тлі заходу, на задньому фоні - йде лев. На наволочках також зображений захід і...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D GRETA KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D GRETA KIRMIZI від турецького виробника, приємно дивує своєю якістю виконання і обємним малюнком з ефектом 3д. Зроблено комплект з мякої бавовняної тканини ранфорс, яка подарує...
Комплект постельного белья Nazenin  satin  3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Nazenin satin 3D Smooth виконаний з сатину. Склад тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність. Постільна білизна має малюнки милих дрібничок на наволочках,...
Нещодавно переглянуто
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce LUNA Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce LUNA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна Tivolyo Home Ranforce LUNA з мякого турецького ранфорса. Постільна зроблено якісно, з турботою про ваш приємному сні і комфортний відпочинок. Мякий ранфорс має високу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти