Артикул:
21251

Постільна білизна KRISTAL Doga somon

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Doga somon від надійного турецького виробника, який завоював любов і довіру споживачів на європейському ринку. Для виробництва використовуються високоякісні матеріали і барвники, продукція відповідає встановленим санітарним нормам, про що свідчить відповідна сертифікація. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Світла поверхня білизни прикрашена красивою квітковою композицією. Модель виглядає дуже ніжно, допоможе прикрасити інтерєр спальні і створити теплу атмосферу, налаштувавши на приємні сновидіння. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим знаком.

Пропонований текстиль не викликає алергічних реакцій і рекомендований для щоденного використання. Поверхня білизни ніжна і мяка, виріб чудово драпірується, рівно лягаючи на поверхню ліжка, без складок і заломів. Текстиль не мне під час використання, ліжко завжди виглядає свіжо і охайно. Пориста структура бавовняних волокон наділяє тканину високою гігроскопічністю і повітропроникністю, сплячий відчуває максимальний комфорт і зручність. Ранфорс по суті є поліпшеним варіантом бязі. Виріб характеризується високою міцністю і довговічністю. Ранфорс прекрасно зберігає тепло в холодну пору року і дарує прохолоду в літню спеку. Тканина не накопичує статичну електрику і пил.

Білизна не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті прання. Для підтримки чистоти рекомендується машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням текстиль бажано прополоскати в холодній воді. Для збереження привабливого вигляду і продовження терміну експлуатації слід використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати виріб навиворіт перед пранням. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і яскравість кольору. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати праскою зі зворотного боку.

Пропонований текстиль можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Чудовий комплект прослужить довгі роки, радуючи своїм неперевершеним якістю. Слід зазначити, що текстиль - це прекрасний варіант подарунка, який характеризується своєю універсальністю. Постільна білизна можна подарувати абсолютно всім: чоловікам і жінкам будь-якого віку, близьким родичам, друзям і просто колегам по роботі. Виріб стати в нагоді в кожному будинку і буде активно використовуватися. Це чудовий презент на День народження, Новий рік або Річницю весілля і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
21251

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Сюжет"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Цікаве поєднання різних відтінків фіолетового, рожевого і зеленого кольорів в наборі постільної білизни Love You "Сюжет" додадуть загадковості Вашої спальні. На лицьовій стороні підодіяльника, на біло-зеленому тлі...
Постельное белье Cotton Box BEBEK DENİZCİ MAVİ
rating 0 відгуків
638,00 грн
Дитяча постільна білизна Cotton Box BEBEK DENİZCİ MAVİ в ліжечко стане приємним придбанням для Вас і запорукою міцного і комфортного сну для Вашого малюка. Турецький виробник використовував мяку тканину ранфорс з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти