Артикул:
21241

Постільна білизна KRISTAL Antik kirmizi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Antik kirmiz від лідируючого виробника домашнього текстилю родом з Туреччини. Торгова марка широко відома і користується великим попитом далеко за межами своєї країни. Білизна на 100% складається з натуральної бавовни вищого ґатунку, тканину виконання - ранфорс. Неабиякий дизайн моделі здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Біла поверхня прикрашена шикарним малюнком і візерунком з рослинними елементами в відтінках червоного кольору. Постільна виглядає розкішно і здатне стати яскравою родзинкою будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим знаком.

Ранфорс - це бавовняна тканина нового покоління з поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Для виробництва використовують довгі бавовняні волокна, які піддаються додатковому очищенню і скручування. Матеріал виходить легким і повітряним, з приємною ніжною текстурою і гладенькою поверхнею. Текстиль подарує тільки ніжні тактильні відчуття. Склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна важко мнеться, і довгий час зберігає свій свіжий вигляд.

Виріб здатне швидко поглинати і відводити зайву вологу. Шкіра вільно дихає, завдяки високій повітропроникності. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Білизна з ранфорса славиться хорошими тепло регулюючими властивостями. Комплект підійде для всесезонного використання. Влітку поверхня порадує свіжістю, а взимку огорне теплом.

Для збереження привабливого вигляду і підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби і прати білизну в вивернутому вигляді, окремо від інших видів тканини. Сушити текстиль слід ретельно розпрямивши поверхню, при природних умовах. Вироби з ранфорса швидко сохне, зберігаючи свою форму, колір і фізичні властивості. У разі необхідності, поверхня можна проутюжить зі зворотного боку.

Високоякісне постільна білизна можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль послужить прекрасним подарунком на ювілей, Новий рік, День весілля і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди. Такий презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, його можна подарувати абсолютно всім, як близьким родичам, так і друзям. Текстиль не має термінів давності і стати в нагоді в кожному будинку. Пропонований комплект, це відмінний вибір в власний будинок, який буде дарувати затишок і комфорт довгі роки експлуатації.

Деталі товару
21241

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0066 Зимовий сад
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Зимовий сад з ніжним малюнком стане для Вас довгоочікуваним придбанням. Чудове виконання, ніжні рожеві квіти на сіро - білому тлі, прикрашеному малюнками олівцем, зроблять будь-яку...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Colton
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект дитячої постільної білизни ARYA сатин Colton - створити гарний настрій і затишок в спальній кімнаті. Пастельні кольори сприяють комфортному і повноцінному відпочинку під час сну. Тканина мяка на дотик,...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Велич"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Королівські лілії на темному тлі вражають пишністю, цілком виправдовуючи назву комплекту Love You сатин "Велич" . Якщо Вам потрібно підкреслити значущість інтерєру, створити ауру розкоші в кімнаті, такий варіант...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти