Артикул:
21237

Постільна білизна KRISTAL Berru lila

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Berru lila від преміального турецького виробника високоякісного домашнього текстилю. Торгова марка широко відома на європейському ринку і користується великою популярністю і любовю споживачів. Білизна пошито з ранфорса, до складу якого входить 100% бавовна Егейського походження. Постільна білизна має гарне дизайнерське оформлення і послужить прикрасою будь-якого інтерєру спальні. Основними кольорами моделі є модні відтінки лілового кольору, від блідого до насиченого яскравого. Простирадло однотонна, підодіяльник і наволочки прикрашені красивим зображенням квітів. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника.

Сон важлива і невідємна частина життя кожної людини. Постільна білизна поряд з іншими постільними речами допомагає створити комфортні і гігієнічні умови для відпочинку. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність. Фізіологічна рідина виділяється тілом швидко вбирається і виводиться назовні. Шкіра вільно дихає, виключається виникнення парникового ефекту. Постільна білизна з ранфорса має унікальну здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Текстиль прекрасно зберігає тепло взимку і дарує прохолоду влітку.

Завдяки використанню у виробництві скручених бавовняних ниток, які піддаються додатковому очищенню, тканина володіє високою міцністю і зносостійкістю. Виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши цілісність структури, яскраві кольори і корисні якості.

Білизна з ранфорса просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Текстиль легко піддається пранню при температурі води 30 - 40 градусів. Перед пранням білизну рекомендується вивертати навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Поверхня практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Шикарний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Модель чудово поєднує в собі високу якість і доступну ціну. Пропоноване виріб стане прекрасним придбанням для власного користування і послужить універсальним подарунком для друзів і родичів. Текстиль не має термінів придатності і стати в нагоді в кожному будинку. Презент буде затребуваний з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новосілля або Новий рік.

Деталі товару
21237

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Leona
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 575,05 грн 1 853,00 грн
Чи любите постільна білизна з зображенням квітів? Тоді купити комплект постільної білизни, прикрашений бутонами півоній, буде чудовою ідеєю. Вам сподобається неймовірна мякість ранфорса, його гладкість і...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Ahenk
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подбайте про комфортний сон, здивуєте Ваших близьких незвичайною забарвленням постільної білизни! Бездоганна якість матеріалу викликає захоплення - він надовго збереже соковитість і насиченість фарб після великої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти