Артикул:
14775

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSE PICOLO

Красиве постільна білизна від турецького виробника створено для вашого чудового сну і відпочинку. Мяка тканина поликоттон високої щільності, подарує вам гарне настрої, е і відмінний сон. Гарний малюнок доповнить інтерєр вашої спальні. Подарункова упаковка від виробника. Постільна білизна оптом і в роздріб , ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 152 бали. Ваш кошик буде загальним 152 бали який можна перетворити на ваучер на 152,00 грн.

3 049,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

На якість сну впливає безліч факторів , одним з них є постільна білизна. Натуральне екологічно чистий текстиль від провідного турецького виробника допоможе створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Виріб відповідає високим критеріям якості та безпеки і здатне задовольнити найвимогливіших покупців.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSE PICOLO виконаний з мякою і ніжною тканини - ранфорс. До складу входить 100% бавовняне волокно Егейського походження. Білосніжна поверхня прикрашена ніжним квітковим малюнком. Комплект виглядає дуже красиво і нарядно, гармонійно доповнить будь-який інтерєр спальні. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника.

Матеріал легкий і приємний на дотик, при цьому міцний і стійкий до зношування. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві сильно скручених бавовняних ниток. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Постіль матиме свіжий і охайний вигляд навіть без використання декоративного покривала.

Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, це виключає парниковий ефект. Підтримується оптимальний температурний режим не залежно від навколишнього середовища. Зайва волога швидко поглинається, і виводитися назовні завдяки високій гігроскопічності тканини. Виріб не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій.

Текстиль з міцного нового матеріалу не вимагає спеціального догляду і легко переносить часті машинні прання. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30 - 40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Перед пранням білизну слід вивернути навиворіт і прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити текстиль слід при природних умовах на відкритому повітрі або в провітрюваному місці. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Прекрасний комплект постільної білизни можна купити за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців і зроблять придбання ще більш вигідним. Текстиль прослужить довгі роки і не скоро зажадає своєї заміни. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про родичів і друзів адже це чудовий подарунок, який характеризується своєю універсальністю. Білизна можна піднести абсолютно всім з будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік або День народження.

Деталі товару
14775

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0072 Зимовий сон
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Зимовий сон - чудовий варіант для любителів простих рішень. У новому постільній білизні від турецького виробника поєднуються прості зображення і лінії. Чудове виконання, використання натуральної...
Комплект постільної білизни HOBBY Ranforce Dream фіолетовий
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасна постільна білизна від відомого турецького виробника, виконано з мякого ранфорса і прикрашене дивовижним малюнком. Такий комплект неодмінно прикрасить інтерєр Вашої спальні і подарує дивовижні відчуття від...
Love You Детский комплект 1.5 ch 026
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві героїні відомих мультфільмів Діснея, стали відмінною прикрасою нового дитячого постільної білизни від торгової марки Love You. Постільна зроблено дуже якісно і чудово. мякий сатин подарує вашим дітям...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-picolo komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-picolo
rating 0 відгуків
3 049,00 грн
Красиве постільна білизна від турецького виробника створено для вашого чудового сну і відпочинку. Мяка тканина поликоттон високої щільності, подарує вам гарне настрої, е і відмінний сон. Гарний малюнок доповнить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти