Артикул:
21221

Набір для сауни чоловічий Fakili

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 23 бали. Ваш кошик буде загальним 23 бали який можна перетворити на ваучер на 23,00 грн.

470,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір для сауни чоловічий Fakili, в комплекті рушників на липучці і тапочки. Надійний турецька виробник користується популярністю на європейському ринку, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробів входить 100% бавовна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Поверхня дуже мяка і ворсиста, з красивим вишитим малюнком у вигляді ініціалів. В асортименті вироби темних відтінків синього, червоного і зеленого кольору. Весь набір виконаний в одному стилі, для максимальної зручності на рушник передбачена липучка і кишеню, тапочки на гумовій підошві. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Чудовий набір, що складається з махрового рушника і тапочок, забезпечить комфорт і затишок, дозволить виглядати і відчувати себе чудово, як вдома після прийняття ванни, так і в сауні під час парилки. Текстиль відповідає встановленим санітарним нормам і відповідає високим європейським стандартам якості. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. При контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж стимулюючий кровообіг і поліпшує її загальний стан.

Махра - це ворсиста тканина, петельки отримують шляхом витягування з нитки основи. Завдяки своїй будові поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Махровий рушник посідає лідируюче місце за попитом, воно практично і зручно у використанні. Мякі затишні тапочки допоможуть ногам розслабитися після трудового дня і налаштуватися на тиху домашню атмосферу, при використанні в сауні, захистять стопи від шкідливих мікроорганізмів.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Вироби не вимагають спеціального догляду, можна прати в пральній машині. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, температура води для прання повинна становити 40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу ультрафіолетових променів. Для збереження пухнастою і мякою фактури слід уникати гарячих поверхонь, батареї і праска можуть примяти численні петельки.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб . Набір для сауни послужить чудовим вибором для власного користування як вдома, так і в місцях відпочинку. Низькі ціни зроблять покупку ще приємніше. Слід зазначити, що текстиль стане чудовим подарунком для родичів і друзів. Чудовий махровий комплект порадує свого володаря, буде доречний на будь-яке свято.

Деталі товару
21221

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
п-це Philippus dray jakarli
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове лицьове рушник Philippus dray jakarli - отримати відмінного помічника для Вашої ванної кімнати. Яскравий дизайн і приємні кольори прикрасять Вашу ванну кімнату. Бавовняне волокно високої якості подарує...
Полотенце Tivolyo Home VITALI NAKISLI
rating 0 відгуків
652,00 грн
Рушник Tivolyo Home VITALI NAKISLI виготовлено з махрової двосторонньої тканини. Матеріал вироби має високу щільність і складається з 100% бавовни. Виріб загорнуте в подарункову упаковку. Країна виробник - Туреччина.
Набор Destina 2 халата + 4 полотенца
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі подарунковий набір Destina для пари, що складається з двох халатів і двох пар рушників. Набори представлені в різних кольорах: червоно-білий, зелено-білий, рожево-білий, блакитно-білий,...
polotence-paris-bonjorno-70-140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Paris Bonjorno 70 * 140 від турецького виробника подарує Вам чудову мякість і приємні відчуття сухої шкіри після душу або ванни. Рушник зроблено якісно з кращого турецького бавовни. Кожне рушник прикрашене...
Рушник Pupilla bamboo Vimmi 70 * 140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одна відмінна банний рушник в нашому інтернет магазині Sweet Home. Виробник Pupilla (Туреччина) використовував в створенні даного рушники краще бамбукове волокно, щоб ви і ваші рідні, могли насолодитися приємним...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти