Артикул:
20808

Скатертина Love You 110 * 140

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
846,60 грн 996,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 110 х 140

Скатертина Love You 110 * 140 від відомого українського виробника з бездоганною репутацією. Продукція високої якості з гарним дизайнерським оформленням здатна задовольнити найвибагливіших споживачів. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання штучний шовк. Прямокутна скатертину прикрашена високоякісної вишивкою по всьому периметру і з особливим акцентом по кутах. Ніжні квітки лілеї чудово виглядають на сяючою білій поверхні. Виріб виглядає дорого і вишукано, наповнюючи святковою атмосферою весь будинок. Поставляється в подарунковій поліетиленовій упаковці від виробника.

Скатертина, це той текстиль, який здатний миттєво змінити атмосферу в домі і створити відчуття тепла і домашнього затишку. Пропонований текстиль виконує як декоративну, так і практичну функції. Виріб здатне оновити старі меблі і приховати недоліки столу, а також запобігти пошкодженню нових меблів. Крім іншого, без красивої скатертини складно уявити сервіровку святкового столу.

Пропонована модель виконана з мякою і приємною на дотик тканини. Гладка поверхня має гарний шовковистим блиском. Виріб легко чиститься, тому підійде як для святкового столу, так і для повсякденного використання в колі сімї. Стіл завжди буде виглядати нарядно і акуратно, підкреслюючи гідності доброї господині.

Скатертина відрізняється своєю практичністю і не вимагає додаткового догляду, що значно полегшує працю і звільняє час господинь. Використовувана тканина має жиро- і водовідштовхувальними властивостями. Поверхню можна протерти вологою серветкою і цього буде достатньо, якщо пляма ще не вїлося. Виріб можна прати в пральній машині вибравши низьку температуру води і делікатний режим. Сушити текстиль рекомендується в распрямления вигляді при природних умовах, скатертину швидко сохне, зберігаючи рівну поверхню. При необхідності текстиль можна проутюжить не сильно гарячою поверхнею.

Купити таку чудову скатертину для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Купівля стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет, адже прослужить довгий час самої активної експлуатації. Це прекрасний варіант подарунка для близьких і знайомих жінок, який можна піднести з будь-якого приводу і нагоди. Кожна господиня по достоїнству оцінить такий презент.

Деталі товару
20808

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
шовк
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-VEROLLI-Bamboo-Set-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 369,00 грн
Скатертина Verolli Bamboo Set краща прикраса для Вашого столу. Гобеленова тканину скатертини зроблена на основі ниток з бамбукового волокна, що робить її щільною і мякою. Також скатертину доповнена декоративними...
skatert-verolli-ed-07
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити скатертину Verolli ED-07 - краще рішення для прикраси Вашого будинку на тривалий час. Білосніжна жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і має високу щільність. Такий скатертиною Ви прикрасите Вашу...
skatert-arya-petunia-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 000,05 грн 2 353,00 грн
Скатертина на стіл Arya Petunia від відомого турецького виробника - це відмінна прикраса для Вашого будинку. Така скатертина стане королевою святкового столу і буде радувати Вас і гостей своїм неперевершеним...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти