Артикул:
23276

Серветки Bella Carina вафельні 40 * 60

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 11 бали. Ваш кошик буде загальним 11 бали який можна перетворити на ваучер на 11,00 грн.

226,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Відчуття домашнього затишку і комфорту залежить від багатьох факторів, де кожна деталь має значення. Кухонні серветки допоможуть оформити кухню і зробити приготування їжі ще більш приємним. Чудовий комплект від провідного турецького виробника можна використовувати щодня, а так само для сервірування святкового столу.

Серветки Bella Carina вафельні 40 * 60 виконані в білому кольорі. Вироби прикрашені красивим бортиком у вигляді смуг рожевого та блакитного кольору. Родзинкою служить прекрасна вишивка квіток лаванди. Текстиль характеризується своєю практичністю і чудесним естетичним виглядом. Виріб стане гармонійним доповненням будь-якої кухні і їдальні. Поставляється в подарунковій коробці з фірмовим логотипом.

Пропоновані серветки повністю натуральні в їх склад входить 100% бавовняне волокно вищого сорту. Текстиль відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Бавовняна тканина не викликає алергії і подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику. Поверхня серветок нагадує солодку вафлю, за що тканину і отримала свою назву «вафельна».

Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і стане незамінним помічником на кухні і в їдальні. Тканина наділена високою гігроскопічністю, це означає, що серветки допоможуть швидко осушити будь-яку поверхню. Виріб можна використовувати для рук, серветки допоможуть швидко привести столовий посуд в порядок ними можна протерти овочі та фрукти. Компактний розмір дозволяє брати текстиль з собою в поїздку або на прогулянку.

Бавовняні серветки добре переносять часті прання і збережуть свій новий зовнішній вигляд навіть після 250 прань. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прати у пральній машині при 40-60 градусах. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Виріб стійкий до сонячного кольору, прекрасно зберігає яскравість кольорів і первісну форму.

Чудовий набір кухонних серветок можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Робити покупки онлайн зручно і вигідно, ціни приємно здивують своєю демократичністю. Текстиль стане прикрасою кожної кухні та святкового столу. Виріб послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів.

Деталі товару
23276

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
салфетки Pupilla Jakarli dray 30*50 6 штук
rating 0 відгуків
467,00 грн
Купити серветки для кухні - наповнити її комфортом і зручністю. Відмінні шість махрових двосторонніх серветок Pupilla Jakarli dray приємно здивують Вас своєю мякістю, і додадуть Ваашей кухні затишку. Вони легко...
skatert-verolli-usd-02-gobelen
rating 0 відгуків
1 186,00 грн
Скатертина Verolli USD-02 має приємний колір і цікавий малюнок. Зображення валюти і доларових знаків приємно здивує Ваших гостей. Скатертина виконана з гобеленової тканини, має мяку текстуру і високу щільність, яка...
salfetki-freecoton-50-70-1-mahrovaja-1-vafelnaja
rating 0 відгуків
204,00 грн
Серветки Freecoton 50х70 1 махрова / 1 вафельная від турецького виробника стануть відмінним придбанням для вас і ваших близьких. Мяка тканина на основі бавовняного волокна, приємні відтінки і оригінальна вишивка...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти