Артикул:
18777

Серветки Mercan махрові 30 * 50 3 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

209,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір махрових серветок Mercan 30 * 50 3 штуки від турецького виробника, який завоював любов споживачів і високу репутацію бездоганною якістю своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. У набір входить молочна, бежева і коричнева серветки, поверхня прикрашена красивою вишивкою у вигляді зображення чашки з ароматною кавою. Виріб відмінно впорається зі своїм прямим призначенням, а також послужить гарним декором кухні і їдальні. Поставляється в презентабельною упаковці з логотипом фірми.

Махрові серветки є улюбленим помічником господинь на кухні. Щодня вони допомагають створювати домашній затишок, роблячи побут максимально комфортним і зручним. Текстиль відрізняється своєю універсальністю і практичністю, знаходить широке застосування на кухні і в їдальні. Махра - це натуральна ворсиста тканина, що складається з численних петельок, які витягують з слабо натягнутої нитки основи. Матеріал характеризується міцністю і зносостійкість, володіє чудовими властивості і якостями. Завдяки цьому, вироби з махорки користуються величезним попитом у споживачів.

Поверхность серветок дуже мяка і ніжна приємна на дотик, виріб обовязково припаде до душі діткам, адже у них особливо ніжна шкіра. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. Текстиль характеризується високою гігроскопічністю, серветки швидко поглинають будь-яку рідину з поверхонь. Пухка структура тканини прекрасно пропускає повітря, завдяки чому сам текстиль швидко сохне в природних умовах. Це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів, цвілі і грибків і, як наслідок, неприємного затхлого запаху.

Красиві серветки підійдуть як для щоденного використання, так і для сервіровки святкового столу. Пухнаста поверхню прекрасно витре руки або кухонні площині. Виріб зручно брати з собою в дорогу або на пікнік.

Текстиль простий в побуті і легко переносить часті машинні прання, зберігши свій первинний зовнішній вигляд. Сушити махрові серветки рекомендовано при природних умовах, вони не бояться сонячного світла і механічного впливу.

Купити чудовий набір кухонних серветок за доступною ціною, можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Такого текстилю не буває багато і його краще мати про запас. Це хороший варіант подарунка для господинь. Завжди потрібний і затребуваний текстиль порадує і буде з задоволенням використовуватися, нагадуючи про турботу свого дарувальника.

Деталі товару
18777

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-salfetok-tivolyo-home-mora-3-shtuki
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір серветок Tivolyo Home MORA зроблений турецьким виробником для Вашого комфорту і затишку. Мякі вафельні серветки зроблені з бавовняної тканини високої якості. Такі серветки можна використовувати як для...
салфетки Gulcan махровые 30*50 3 штуки
rating 0 відгуків
145,00 грн
Серветки махрові Gulcan 30 * 50 3 штуки порадують Вас не тільки своїм гарним зовнішнім виглядом, але і якістю і мякістю бавовняної махорки. красивий вишитий кант прикрашає кожну серветку. У наборі серветки...
skatert-KAYAOGLU-Olive
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 207,00 грн 1 420,00 грн
Скатертина Kayaoglu Olive зроблена відомим турецьким виробником з тканини високої якості на основі поліестеру, що робить її міцною і легкою, а оригінальний малюнок оливковою гілками, вишитий по краях, робить її...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти