Артикул:
19530

Серветки Vianna махрові 30 * 50 2 штуки (Новий рік)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Робота на кухні повязана з постійним контактом з рідинами. Чудові серветки від провідного турецького виробника прекрасно впораються зі своїми основними завданнями і порадують око приємним дизайном.

Серветки Vianna махрові 30 * 50 2 штуки (Новий рік) поставляються в прекрасній новорічній упаковці від виробника. У набір входить виріб білого кольору, друга серветка зеленого або червоного кольору на вибір. Текстиль прикрашений високоякісної вишивкою на новорічну тематику. Виріб стане прекрасним доповненням інтерєру кухні і їдальні. Допоможе створити атмосферу зимової казки і подарує чудовий настрій.

До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Численні ворсинки отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Поверхня пухнаста і приємна на дотик.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю. Виріб здатне швидко ввібрати будь-яку рідину і очистити будь-яку поверхню. Пухка структура махорки вільно пропускає повітря, завдяки чому серветки швидко сохнуть в природних умовах. На поверхні не розмножуються патогенні мікроорганізми, і як слідство не зявляється неприємний затхлий запах.

Виріб характеризується своєю практичністю. Серветки знайдуть широке застосування на кухні і їдальні. Ними зручно витирати руки і будь-які поверхні. Текстиль зручно брати з собою в дорогу або на пікнік. Серветки з тематичним оформленням ідеально підійдуть для сервірування столу під час новорічних свят.

Махрова тканина славиться своєю міцністю і довговічністю. Кухонний текстиль прослужить довгі роки, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Серветки не вимагають спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Рекомендована температура води становить 40-60 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити виріб слід при природних умовах, попередньо розрівнявши поверхню.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб. Робити покупки в нашому інтернет магазині зручно і практично, ціни приємно порадують своєю демократичністю. Модель стане прекрасним вибором для власного користування. Текстиль стане чудовою прикрасою святкового столу і створить атмосферу новорічного дива. Виріб послужить універсальним презентом для родичів і друзів. Текстиль завжди стати в нагоді і точно буде використовуватися в побуті.

Деталі товару
19530

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-ED- 02
rating 0 відгуків
1 159,00 грн
Скатертина Verolli ED-02 - це красивий аксесуар для Вашої кухні на кожен день, або ж яскрава прикраса для святкового столу. Скатертина виконана з гобеленової тканини, має нейтральний малюнок виконаний за допомогою...
скатерть Verolli Dragon
rating 0 відгуків
370,00 грн
Це дуже оригінальна скатертину Verolli Dragon турецького виробництва створена для дійсно екстравагантних і екстраординарних покупців. Скатертина зроблена з гобеленової тканини, доповненої оригінальним малюнком, з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти