Артикул:
20824

Матрац ватяний (верх тик 75 г / м2)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Мінімальне замовлення від 10 одиниць

Матрац ватяний (верх тик 75 г / м2) від українського виробника, який встиг завоювати любов і довіру споживачів високою якістю своєї продукції. Чохол виготовлений з тика приємних кольорів з квітковим принтом. В якості наповнювача виступає відновлене волокно. Модель представлена широким асортиментом розмірів, кожен зможе підібрати відповідний матрац. Поставляється в упаковці від виробника.

Якість сну і самопочуття дуже залежить від поверхні на якій людина відпочиває. Поверхня повинна бути досить жорсткою і, в той же час, комфортною, підтримувати хребет у правильному анатомічної форми. Ватні матраци вперше зявилися кілька століть назад і продовжують користуватися величезною популярністю. Натуральний склад забезпечує безпеку вироби. Текстиль не викликає алергії і подразнень. При тривалому використанні виріб не виділяє шкідливих речовин. Ось чому ватяні матраци рекомендовані для дитячих ліжечок.

Технологія їх виробництва дуже проста. Чохол із щільної і міцної тканини заповнюють наповнювачем і простегівают по всіх краях, завдяки цьому, виріб тримає свою форму. Тік- це натуральна тканина, яка не дозволить наповнювача потрапити назовні. Головною відмінною рисою текстилю, є відсутність каркасів і пружин. Матрац дуже мобільний, його можна скрутити і перенести в будь-яке місце. Виріб також зручно брати з собою на пікнік або використовувати для облаштування тимчасового додаткового спального місця. Текстиль добре зберігає тепло людського тіла і характеризується високою теплоізоляцією. Ще матрац можливо використовувати на підлозі або на розкладачці.

Виріб просто в побуті і не зажадає великих зусиль в догляді. Для продовження терміну експлуатації рекомендується міняти матрац сторонами раз на місяць, зверху вниз і навпаки. Текстиль потрібно пилососити і провітрювати на відкритому повітрі. Якщо зявилися плями, матрац можна почистити за допомогою мильного розчину. Бажано так само просушувати матрац під сонечком.

Купити ватний матрац за доступною ціною можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Універсальне виріб стане в нагоді в кожному будинку і стане вигідним капіталовкладенням. Текстиль забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну за приємною ціною. Саме тому ватяні матраци широко використовуються в установах, таких як: садки, санаторії, готелі, лікарні та інші.

Деталі товару
20824

Характеристики

категорія товару
Матраци
Тканина
галочка
Склад наповнювача
відновлене волокно
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
338,00 грн
Подушка Магія снів бавовна холлофайбер downfill від українського виробника зроблена якісно і з турботою про Ваш сон. Кращий наповнювач Downfill і якісні матеріали подарують Вам приємні сни і відмінний відпочинок....
129,00 грн
Купити рушник Bulteks Hotel ноги 50 * 70 - відмінне рішення для Вашої ванної. Мяка турецька махра завжди зігріє Ваші ноги і швидко вбере воду. Рушник зроблено якісно і прослужить Вам тривалий час, також воно легко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти