Артикул:
21129

Чохол для матраців Unicolor Alez водонепроникний 160х200

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 29 бали. Ваш кошик буде загальним 29 бали який можна перетворити на ваучер на 29,00 грн.

592,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Наматрацник Unicolor Alez водонепроникний 160х200 від відомого турецького виробника з бездоганною репутацією. Продукція користується величезною популярністю на європейському ринку і відповідає високим стандартам якості. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина водонепроникна високої щільності. Наматрацник білого кольору, кріпиться завдяки міцним резинкам по краях вироби. Поставляється в поліетиленовій упаковці з фірмовим логотипом.

Пропонований текстиль зявився на ринку не так давно і вже встиг завоювати любов і довіру споживачів. Це потрібна річ, яка в нагоді в кожному будинку, текстиль просто не замінимо в сімях з маленькими дітьми або літніми людьми. Наматрацник надійно захистить матрац від забруднень і передчасного зношування або пошкодження.

Нові технології дозволяють виготовляти дихаючу тканину, яка при цьому не пропускає вологу. Текстиль НЕ буде парити і створювати дискомфорт, навпаки, він допоможе створити максимально комфортні та гігієнічні умови для сну і відпочинку. Виріб набагато простіше випрати і провітрити, ніж поміняти цілий матрац. Текстиль не накопичує сторонні запахи і пил. Наматрацник запобіжить розмноження патогенних мікроорганізмів і поява кліщів і інших шкідливих комах.

Поліестер - це сучасний синтетичний матеріал з широкими можливостями в застосуванні і дивовижні властивості. На сьогоднішній день половина всієї текстильної промисловості виготовляється з поліестеру. Матеріал не викликає алергічних реакцій та подразнень, з часом не виділяє шкідливих речовин і токсинів. Текстиль володіє приємною і ніжною на дотик поверхнею, по якій не ковзає постільна білизна.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду, виріб можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Сушити білизну потрібно в розпрямленому вигляді, при природних умовах уникаючи гарячих поверхонь. Матеріал характеризується високим ступенем зносостійкості, наматрацник прослужить довгі роки, зберігши свій новий зовнішній вигляд і корисні якості.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині за доступною ціною, оптом і в роздріб . Текстиль прекрасно підійде як для приватного користування, так і для оформлення готельних номерів, лікарень та інших громадських місць. Виріб стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і дозволить заощадити кошти на заміну матраца. Наматрацник можна піднести близьким людям в якості подарунка, кожен високо оцінить проявлену турботу.

Деталі товару
21129

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Водонепроникний
Так
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
341,00 грн
Стеганний наматрацник Zambak Alez зроблений якісно з бавовняної тканини (бязі) одним з турецьких виробників. Наматрацник кріпиться до матраца щільною гумкою і захищає від будь-яких забруднень і пошкоджень. Колір...
Простирадло Nazenin + 2 наволочки
rating 0 відгуків
659,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни з трьох предметів - подарувати комфортний і затишний сон. У комплект входить дві наволочки і одна простирадло. Вся серія виконана з бязі високої якості турецьким виробником...
305,00 грн
Водонепроникний наматрацник Violet Alez має приємну мякість і високу щільність тканини. Зроблений турецьким виробником з кращих матеріалів і на високому рівні якості він стане прекрасним придбанням для готелів і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти