Артикул:
18357

серветки Esil махрові 2 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

169,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір махрових серветок Esil для кухні від турецького виробника, складається з двох предметів різних кольорів. Виконано вироби з двосторонньої махрової тканини, в складі якої 100% бавовна. Турецька торгова марка вужа давно завоювала любов споживачів серед даного сегмента продукції. Упаковка поліпропіленовий пакет на блискавки від виробника.

Невідємним текстилем на кухні є полотенчика і серветки. Ці предмети використовуються кожен день, тому повинні бути наділені рядом корисних властивостей. Перш за все, серветки Esil дуже міцні і стійкі до зносу - це обумовлено високою щільністю тканини і якістю використовуваної сировини. До того ж натуральна бавовна в складі, забезпечує екологічність і гіпоалергенність вироби.

Ще однією корисною властивістю для кухні, є здатність швидко поглинати велику кількість вологи, що забезпечує додатковий комфорт. Завдяки особливій ворсистої структурі поверхні, при використанні виконується легкий масаж з пілінговим ефектом. Серветки дуже мякі і приємні на дотик, так і хочеться доторкнутися до шовковистою поверхні.

Завдяки компактним розмірам, такі предмети незамінні не тільки будинку, але і на природі. Можна взяти їх з собою на прогулянку з дитиною або на роботу. Довгий час текстиль буде радувати своїм привабливим зовнішнім виглядом, акуратністю і охайністю.

Вироби не вимагають спеціального догляду, добре переносять прання навіть при високих температурах, зберігаючи при цьому свій первісний колір і форму . Серветки швидко сохнуть в природних умовах, перешкоджаючи тим самим розмноження патогенних мікроорганізмів, стійкі до зминання, що не вимагає прасування.

Серветки представлені в широкій кольоровій гамі. Кожен виріб прикрашено якісної вишивкою, на кухонну тематику, серед яких оливкова гілка, гроно винограду, столові прилади - чайник з чашкою. Широкий вибір дозволяє підібрати текстиль на свій смак. Декоративність і привабливість - це ще одна особливість цього продукту. Здатні прикрасити будь-який інтерєр кухні, додати яскравих фарб і створити атмосферу затишку і домашнього тепла.

Купити такий набір серветок можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Радуючи обновкою себе, згадайте про своїх близьких і знайомих. Адже такий наборчик якісного текстилю, стане відмінним подарунком, який порадує кожну господиню. Адже це незамінна в побуті річ, що обовязково стати в нагоді і буде використовуватися.

Деталі товару
18357

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
від виробника: пакет поліпропіленовий на пластмасовій застібці-блискавки
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Elfin-160-220
rating 0 відгуків
1 947,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину Cicek Elfin від відомого турецького виробника. Виконана з мякого жаккарда і доповнена мереживним кантом, ця скатертина безсумнівно подарує Вам гарний настрій і стане приємним...
salfetka-activ-vafelnaja-45-65-v-korobke
rating 0 відгуків
71,00 грн
Велика серветка Activ вафельная 45 * 65 стане прекрасним помічником на вашій кухні або ж дачі. Мяка бавовняна тканина швидко вбирає вологу, має високу щільність, легко сохне і стійка до частого прання. Серветка...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти