Артикул:
18373

серветки Nilteks круглі 2 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 15 бали. Ваш кошик буде загальним 15 бали який можна перетворити на ваучер на 15,00 грн.

317,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Кухонні полотенчика - це перші помічники на кухні, вони роблять процес приготування страв більш швидким, при цьому виконуючи функцію декорування кімнати. Такого роду виробами є серветки Nilteks, які за своєю формою круглі, набір складається з двох одиниць.

Відмінною рисою даного продукту є те, що серветки виконані з бамбукового волокна, яке дуже цінне через своїх властивостей і популярне в побуті. виріб є екологічним, що говорить про відсутність використання агресивних хімікатів під час виробництва, а значить, що повністю безпечне для здоровя людини.

Чудо властивістю бамбукового волокна - є антибактеріальний ефект, скажете чого дивного, матеріали іншого походження також мають таку здатність, але тут є нюанс. Патогенні мікроорганізми не тільки не можуть розмножуватися, а й зовсім знищуються, так як в природі бамбук не береться атакам шкідників. Також бамбукове волокно гіпоалергенні, що важливо для власників чутливої шкіри, воно запобігає і зцілює вже наявні ушкодження і роздратування на шкірі.

Серветки мають гігроскопічністю, вбирають вологу моментально і також швидко сохнуть, що дуже актуально для кухні. Така властивість також запобігає появи запаху. За своїм складом тканину дуже щільна і зносостійка, що дозволяє проводити прання у пральній машині з миючими засобами багаторазово. А також вироби стійкі до вигорання, і тканини не властиво створювати заломи, мнуться.

Пропоновані серветки в наборі різній колірній гаммі з малюнками. Кольори дуже насичені, соковиті, виключно досягнуті натуральними фарбами, що говорить про безпеку такого виробу. Набори складаються з рожевого, бежевого і небесно блакитного кольору. На виробах присутній вишитий малюнок - квіти сакури, чашечка з кавою і дівчина офіціант, також є відповідна візерунку напис - " Sakura ", " Bamboo cotton ". Поверхня виконана рельєфною фактурою в клітку. Незвична кругла форма по особливому вписується в інтерєр, додає якусь родзинку.

Купити такий набір серветок можна в нашому інтернет-магазині в опт і в роздріб. Серветки представлені в подарунковій упаковці від виробника в формі трикутника, з малюнком відповідним тематиці виконаної на серветці і стеблами бамбука. Такий набір послужить відмінним подарунком для будь-якої господині.

Деталі товару
18373

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бамбукове волокно
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-verne-acık-gri-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Verne Acık Gri це красиве і якісне прикраса для Вашого столу. Турецький виробник пропонує Вам оцінити високу якість виконання і високу якість мякої жаккардової тканини, доповненої цікавим...
Полотенце CAN 40*80
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Симпатичне рушник для кухні Can порадує будь-яку господарку. Високоякісна двостороння махра турецького виробництва прекрасно вбирає вологу і додає приємне відчуття сухості Вашим рукам. Бавовна високої щільності,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти