Артикул:
9613

Скатертина Verolli Buta set

Скатертина Verolli Buta set - це чудовий комплект з скатертини, восьми серветок і однієї доріжки. Всі предмети зроблені з мякої гобеленової тканини високої якості і щільності, що сподобається не тільки Вам, але і Вашим гостям. Скатертина на стіл прикрашена малюнком з жаккардового переплетення і має приємний золотистий відтінок. Цей комплект Ви можете купити оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 103 бали. Ваш кошик буде загальним 103 бали який можна перетворити на ваучер на 103,00 грн.

2 075,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • Белый
  • Кремовий
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Скатертина - 160 х 220

Доріжка - 35 х 180 х 1

Серветки - 35 х 35 х 8

Скатертина Verolli Buta set від преміального виробника з бездоганною репутацією. Турецька торгова марка широко відома за межами своєї батьківщини. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки, про що свідчить відповідна сертифікація. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання жаккард. Прямокутна скатертину білого кольору прикрашена малюнком і облямівкою бежевого кольору в грецькому стилі. Текстиль стане логічним доповненням будь-якого інтерєру кухні і їдальні. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника з фірмовим логотипом.

Скатертина, є головним атрибутом красиво сервірованого столу. Традиція прикрашати стіл красивим відрізом тканини йде корінням в далеке минуле і має сакральне значення. У сучасному світі текстиль виконує дві основні функції практичну і декоративну. Скатертина захищає стільницю від забруднень і пошкоджень. За допомогою приладу можна швидко декорувати меблі. Ошатний текстиль здатний швидко поміняти атмосферу в кімнаті на більш теплу і затишну. Навіть найпростіша їжа перетвориться в вишукану вечерю за красиво сервірованим столом.

Пропоноване виріб складається з поліестеру, цей синтетичний матеріал володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. З цього новітнього матеріалу виробляють половину всього текстилю. Продукція характеризується своєю доступністю, відмінними зовнішніми показниками, міцністю і довговічністю. Скатертина має водовідштовхувальну властивість і не мнеться під час використання. Модель підійде як для щоденного використання в колі сім, так і для особливих урочистих випадків.

Виріб не потребують спеціального догляду, скатертину можна прати в пральній машині при дбайливому режимі. Температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Для продовження терміну експлуатації рекомендується відмовитися від автоматичного віджиму і дати воді самостійно стекти. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до дії ультрафіолетових променів, зберігає свою початкову форму і колір. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Чудову скатертину можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Надійний текстиль стане в нагоді в кожному будинку і послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль знадобиться в кожному будинку і зробить побут комфортнішим. Виріб подарує масу приємних емоцій і буде сприяти прекрасного настрою присутніх за одним столом людей.

Деталі товару
9613

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-usd-02-gobelen
rating 0 відгуків
1 186,00 грн
Скатертина Verolli USD-02 має приємний колір і цікавий малюнок. Зображення валюти і доларових знаків приємно здивує Ваших гостей. Скатертина виконана з гобеленової тканини, має мяку текстуру і високу щільність, яка...
скатерть Verolli Organze ED- 04
rating 0 відгуків
346,00 грн
Купити чудову скатертину Verolli Organze із золотистою вишивкою - створити святковий настрій і прикрасити інтерєр Вашої кімнати. Стіл, сервірований такий скатертиною, додасть особливий статус Вашому події. Висока...
skatert-arya-ambrosia-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 490,95 грн 4 107,00 грн
Скатертина ARYA Ambrosia від відомого турецького виробника прикрасить інтерєр кімнати своїм легким і красивим дизайном. Така скатертина допоможе підкреслити красу Вашої кімнати і Ваш вишуканий смак. Скатертина...
скатерть Verolli Mirac ED- 141
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарну скатертину Verolli Mirac - оновити інтерєр Вашої кімнати і прикрасить пишне торжество. Скатертина розшита червоними каменями і прикрашена вишивкою, що виглядає красиво і непосредственно.Такая...
Нещодавно переглянуто
skatert-Verolli-Buta-set skatert-Verolli-Buta-set
rating 0 відгуків
2 075,00 грн
Скатертина Verolli Buta set - це чудовий комплект з скатертини, восьми серветок і однієї доріжки. Всі предмети зроблені з мякої гобеленової тканини високої якості і щільності, що сподобається не тільки Вам, але і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти