Артикул:
9178

Скатертина Verolli ED-90

Скатертина на стіл Verolli ED-90 поєднує в собі високу якість виконання, приємне поєднання кольорів і чудову жакардову вишивку. Такий скатертиною Ви прикрасите святковий стіл і подаруйте Ваші гостям гарний настрій. Порадуйте себе турецьким якістю! Ви можете купити скатертину як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 49 бали. Ваш кошик буде загальним 49 бали який можна перетворити на ваучер на 49,00 грн.

998,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

Скатертина Verolli ED-90 від надійного турецького виробника, який займає лідируюче місце в даній галузі. Продукція відповідає санітарним нормам і високим критеріям європейської якості. До складу жаккардової тканини входить 100% поліестер. Рослинний візерунок в жаккардовом виконанні виглядає дуже вишукано і розкішно. Прямокутна скатертину виконана в біло-сірої кольоровій гамі, прекрасно впишеться в будь-який інтерєр. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Скатертина є незамінним атрибутом святкового столу. У стародавні часи аксесуар наділяли сакральним значенням і вважали оберегом від бід. У сучасному світі текстиль виконує дві основні функції: естетичну і практичну. Виріб здатне швидко декорувати меблі і поміняти атмосферу, наповнивши її теплом і домашнім затишком. Також захищає стільницю від пошкоджень і забруднень, дозволяє дотримуватися гігієнічність і акуратність.

Скатертина з поліестеру володіє чудовими споживчими властивостями. Текстиль довговічний, чудово драпірується, не мнеться при використанні. Тканина стійка до розтягування і деформацій. Матеріал не вбирає запахи і має здатність відштовхувати рідини. При своїй високій щільності виріб досить легке і ніжне на дотик. Склад не викликає алергії і подразнень. Виріб не піддається атакам шкідливих комах, вони байдужі до синтетики.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Скатертина можна прати в пральній машині вибравши дбайливий режим. Навіть найскладніші плями легко відпираються і не вимагають додаткової обробки. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів. Сушити виріб рекомендується в распрямления вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолетових променів і дуже швидко сохне. Поверхня рідко потребує прасування, в разі необхідності, можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Купити таку розкішну скатертину можна оптом і в роздріб, за приємною ціною, в нашому інтернет магазині . Текстиль прикрасить будь-яке свято і подарує радість і приємне спілкування присутніх за столом. Виріб стане прекрасним вибором в власний будинок і послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Високоякісний текстиль завжди в моді, завжди актуальний - це чудовий подарунок на ювілей, Новий рік, Весілля або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
9178

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-ed-07
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити скатертину Verolli ED-07 - краще рішення для прикраси Вашого будинку на тривалий час. Білосніжна жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і має високу щільність. Такий скатертиною Ви прикрасите Вашу...
skatert-arya-moreno-acık-gri-160-220
rating 0 відгуків
2 712,00 грн
Скатертина на стіл Arya Moreno Acık Gri виконана в красивому сріблясто-сірому кольорі з мякою жаккардової тканини високої щільності. Турецький виробник зробив якісну скатертину з кращих матеріалів для Вас і Ваших...
skatert-arya-verne-acık-gri-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Verne Acık Gri це красиве і якісне прикраса для Вашого столу. Турецький виробник пропонує Вам оцінити високу якість виконання і високу якість мякої жаккардової тканини, доповненої цікавим...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-ed-90 skatert-verolli-ed-90
rating 0 відгуків
998,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-90 поєднує в собі високу якість виконання, приємне поєднання кольорів і чудову жакардову вишивку. Такий скатертиною Ви прикрасите святковий стіл і подаруйте Ваші гостям гарний настрій....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти