Артикул:
22930

Скатертина Maison Royale

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на цю чудову скатертину Maison Royale 160х220 від турецького виробника. Скатертини з щільних і мяких тканин це завжди кращий вибір для святкового столу, вони чудово виглядають і допомагають наповнити будинок відчуттям затишку і розкоші. Скатертина прикрашена оригінальним малюнком, відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

Жаккардовая тканину поєднує в собі кілька видів плетіння ниток з різних матеріалів, але складові єдине полотно. Завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, жакардова тканина отримала широку популярність, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку. Особливо часто, покупці нашого інтернет-магазину, звертають увагу на жакардові покривала і постільна білизна. Вони виглядають розкішно і вишукано на будь-яких ліжках і диванах.

Склад матеріалу може бути різним - як з бавовняних і лляних ниток, так і з шовкових і вовняних волокон, а також ниток змішаного виду. Завдяки техніці складного переплетення «на виході» виходить зносостійкий матеріал багатобарвним гами з унікальним рельєфним візерунком.

Турецька фабрика Maison відповідально ставиться до створення текстилю для дому, Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців.

Купити скатертину Maison Royale 160х220 за доступною ціною можна в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні. У нашому каталозі широкий вибір постільної білизни та домашнього текстилю турецького виробництва, який можна купити оптом і в роздріб. Ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, порадувати новинками для дому та запропонуємо найкращий текстиль, щоб ви могли створити в будинку затишок і комфорт.

В нашому каталозі скатертину представлена в одному розмірі 160х220 Дивись ви можете оцінити забарвлення даної моделі, або ж можете вибрати інші скатертини в нашому каталозі.

Наші рекомендації по догляду за скатертинами з щільної тканини сатин, жаккард і ін. Ці поради допоможу Вам зберегти гарний зовнішній вигляд виробу на довгі роки:

  • Прати скатертини, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить скатертини з сатину або жаккарда бажано не сильно розжареною праскою.

Купити скатертину Maison Royale 160х220 за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи, скатертини і невеликий кухонний текстиль за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва за найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

в нашому каталозі товарів вас завжди чекає широкий асортимент, ввічливі менеджери і гідний вибір текстилю за найкращою ціною. Роблячи покупки в наше інтернет-магазині ви економите ваші гроші і час.

Деталі товару
22930

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-fremont-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікава скатертину на стіл Arya Fremont Krem-Beyaz стане оригінальною прикрасою Вашого столу. Красива жакардова тканина прикрашена не менше красивим малюнком з переплетення жакардових ниток. Тканина скатертини має...
скатерть Verolli Organze ED- 04
rating 0 відгуків
346,00 грн
Купити чудову скатертину Verolli Organze із золотистою вишивкою - створити святковий настрій і прикрасити інтерєр Вашої кімнати. Стіл, сервірований такий скатертиною, додасть особливий статус Вашому події. Висока...
skatert-verolli-ed-90
rating 0 відгуків
998,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-90 поєднує в собі високу якість виконання, приємне поєднання кольорів і чудову жакардову вишивку. Такий скатертиною Ви прикрасите святковий стіл і подаруйте Ваші гостям гарний настрій....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти