Артикул:
19335

Скатертина Gelin Home FOGLIA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 342 бали. Ваш кошик буде загальним 342 бали який можна перетворити на ваучер на 342,00 грн.

6 854,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на цю чудову скатертину Gelin Home FOGLIA від турецького виробника. Скатертини з щільних і мяких тканин це завжди кращий вибір для святкового столу, вони чудово виглядають і допомагають наповнити будинок відчуттям затишку і розкоші. Скатертина прикрашена мереживом, відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

В першу чергу хочемо відзначити, що тканину виконана з жаккарда на основі натуральної бавовни без додавання синтетичних волокон. Завдяки спеціальній технології скручування нитки тканину і виходить міцною, мякою з високою щільністю і стійкістю до зминання і забруднення. Будь-яка скатертину на основі бавовни чудово пропускає повітря, легко стирається і швидко сохне. Висока щільність тканини надає скатертини достатню стійкість до зминання і частого прання, тому скатертини з мякого і міцного жаккарда або сатину користується високою популярністю серед покупців домашнього текстилю.

Турецька фабрика Gelin Home відповідально ставиться до створення текстилю для дому, Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців.

Купити скатертину Gelin Home FOGLIA з жаккарда, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

В нашому каталозі скатертину представлена в декількох розмірах, і до кожної скатертини передбачений Раннер - 40 х 230 см:

  • 160 х 260 см,
  • 180 х 260 см,
  • 180 х 320 см ,
  • 180 х 360 см.

Наші рекомендації по догляду за скатертинами з щільної тканини сатин, жаккард і ін. Ці поради допоможу Вам зберегти прекрасний зовнішній вигляд виробу на довгі роки:

  • Прати скатертини з бавовни, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить скатертини з сатину або жаккарда бажано не сильно розжареною праскою.

Купити скатертину Gelin Home FOGLIA за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
19335

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка гладдю віскозною ниткою
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-clovis-kahve-beyaz-155-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красиву скатертину на стіл Arya Clovis Kahve-Beyaz від відомого турецького виробника. Модель виконана з жакардовий тканини і прикрашена красивим малюнком і не менш красивим мереживним кантом....
skatert-Arya-Gridley-Krem-155-219
rating 0 відгуків
3 599,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину на стіл Arya Gridley Krem від відомого турецького виробника, виконану в приємному кремовому відтінку з жаккардової тканини високої якості і високої щільності. Такий скатертиною ви...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1009-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1009 від турецького виробника - це безперечно один з кращих комплектів для Вашого святкового столу. Жакардова тканина, цікавий малюнок і красивий мереживний кант...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти